Produsele care s-au vândut de Black Friday în mai puțin de un minut

Produsele care s-au vândut de Black Friday în mai puțin de un minut

Dacă sperai că românii s-au temperat în privința cumpărăturilor de Black Friday atunci te-ai înșelat. Multe produse din tot atâtea magazine s-au vândut extrem de repede, iar dacă ai clipit deja ai pierdut.

Black Friday a început la eMAG pe 16 noimbrie la ora 06:57 mai întâi pe aplicație apoi și pe site. Dacă ai pus ochii pe un anumit produs anunțat dinainte că ar fi la reducere atunci viteza este primordială. Magazinele au dezvăluit din timp câteva dintre produsele pe care le aveau la reducere, iar prețul unora dintre aceste produse au fost atât de reduse, încât foarte mulți dintre voi le-au vrut.

Ca și anul trecut, aceste produse s-au vândut în câteva zeci de secunde și trebuia să stai cu degetul pe butonul de „cumpără” ca să fie al tău. Așadar, la eMAG, produsul comandat cel mai rapid a fost consola Microsoft Xbox One Slim 1 TB ce s-a vândut cu 599 de lei, o reducere de 45%, iar cele 500 de bucăți s-au dus în 39 de secunde.

Următorul cel mai râvnit produs a fost, cum era de așteptat, iPhone X, ce s-a vândut la un preț 3500 de lei, redus cu 1000 de lei, iar cele 501 telefoane s-au vândut în 43 de secunde.

Vine iarna și toți șoferii din România trebuie să treacă la anvelopele de iarnă așa că nu este neașteptat că următorul produs cel mai rapid vândut a fost anvelopa de iarnă Tigar WINTER 195/65R15 91H, astfel cele 800 de bucăți s-au dat în 44 de secunde. Anvelopa a avut un preț de 99 de lei, redus de la 179 de lei.

Următorul produs care s-a epuizat în 53 de secunde a fost SSD-ul Adata Ultimate SU650 de 240 GB. Prețul unui SSD a fost de 99 de lei, cu 50% mai ieftin decât în mod normal.

De asemenea, la mare căutare a fost și telefonul Samsung Galaxy S8, 64 GB, iar cele 1000 de bucăți s-au vândut într-un minut și patru secunde.

Citește și: