Oferte la resigilatele eMAG ca să uiți că vine toamna

Oferte la resigilatele eMAG ca să uiți că vine toamna
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
09:13 24.09.2018

Categoria de resigilate de pe eMAG e una pe care s-o urmărești constant. De multe ori sunt produse premium cu preț ceva mai mic doar pentru că ambalajul original a fost deschis.

De la telefoane la laptopuri, eMAG are la resigilate câteva produse foarte bune. Nu le-am adunat pe toate aici, ci doar pe cele mai bune. Oricum, poți cerceta singur rubrica și să vezi ce ți se potrivește. Altfel, telefoane de top cu Android sau iOS sunt la preț bun.

Oferte eMAG la resigilate cu laptopuri și telefoane

Samsung Galaxy Note 9 e prima recomandare. E nou, abia lansat în august, și deja e la un preț mai bun. Rezistă la apă, are 128 GB spațiu de stocare, are un ecran de 6,4 inci 2K și cel mai nou procesor. De asemenea, camera foto este excelentă. Îl găsești la ofertă la eMAG aici.

De la Acer trebuie să știi de un laptop de gaming Predator. Are ecran de 15,6 inci Full HD, procesor Intel Core i7, 32 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 1 TB pe SSD. Placa video este o Nvidia GTX 1080 cu 8 GB de memorie RAM. Da, e la resigilate la eMAG cu o super ofertă.

De la Samsung, cu un preț mult mai mic decât al Note 9, există și un Samsung Galaxy A6 (2018). Are 32 GB spațiu de stocare, 3 GB de memorie RAM, un procesor cu opt nuclee și un ecran de 5,6 inci. Telefonul are un preț excelent la eMAG.

Nu în ultimul rând, tot ca laptop, un model ASUS. Are un procesor de ultimă generație Intel Core i5, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 1 TB pe hard disk. Are și placă video dedicată: Nvidia HTX 1050 TI cu 4 GB de memorie RAM. Desigur, poți să îl folosești foarte bine și pentru gaming. Îl găsești la eMAG cu preț mai mic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI