Oferte eMAG la telefoane ieftine sau scumpe pe care să le ai în 2018

Oferte eMAG la telefoane ieftine sau scumpe pe care să le ai în 2018

eMAG are o mulțime de telefoane listate în magazin, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Aici am încercat un mix între cele două categorii.

Telefoanele cu Android au ajuns să treacă lejer de pragul de 4.000 de lei, dacă mai credeai că doar iPhone e acolo. Și, desigur, iPhone Xs e încă foarte scump, asemenea modelului din 2017. Samsung Galaxy Note 9 e însă un telefon premium cu Android pe care ar trebui să-l iei în calcul. Acestea fiind spuse, iată lista.

Telefoane ieftine și scumpe de la eMAG

Pocophone e prima recomandare. Are un spațiu mare de stocare, 128 GB, 6 GB de memorie RAM și 6 inci de ecran Full HD+. E un fel de telefon minune lăudat de toată lumea. Poate că nu e cel mai bun, dar măcar îți oferă mult spațiu de stocare la preț mic. Îl găsești cu preț bun la eMAG.

Da, avem și de la Apple. iPhone Xs de 256 GB e listat deja, are ecran de 5,8 inci OLED, 4 GB de memorie RAM și un procesor cu șase nuclee A12 Bionic proiectat de Apple. De asemenea, are și un ansamblu cu două camere foto și o interfață îmbunătățită. Îl găsești la eMAG.

Samsung Galaxy Note 9 e primul model care vine în minte când se discută despre telefoane premium cu Android. Are un ecran de 6,4 inci, stylus, poți să ai și 512 GB spațiu de stocare, iar camerele foto sunt tot două, dar cu mici avantaje față de iPhone Xs la nivel hardware. Oricum, Apple și Samsung sunt companiile care livrează cele mai bune poze. Poți cumpăra Samsung de la eMAG.

Ultima recomandare e o surpriză și s-ar putea să nu fie un telefon pentru toată lumea. E vorba de un Cat S61. Costă mult, dar nu fără rost. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare, dar are o cameră termică să vezi mereu unde e prea rece și unde e prea cald. De asemenea, are un senzor infraroșu ca să măsori distanțe. Da, rezistă la apă și praf și diverse căzături. E disponibil la eMAG.

Xiaomi Mi Max 3 e un telefon cu 64 GB spațiu de stocare, are și 4 GB de memorie RAM și un ecran de aproape 7 inci Full HD+. Sincer, singurul motiv pentru care l-ai cumpăra este ecranul. E atât de mare, încât poate trece lejer drept tabletă. Altfel, are Android Oreo și slot pentru card microSD, măcar să ții filme pe el. E disponibil la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: