Oferte eMAG la telefoane chinezești care arată ca modele premium

Oferte eMAG la telefoane chinezești care arată ca modele premium
Andrei Simion
Andrei Simion
10:30 02.10.2018

Pe lângă iPhone, Samsung și alte modele premium, eMAG are și numeroase telefoane chinezești. Multe dintre ele seamănă cu modelele premium, așa că dacă vrei și nițel design și ceva specificații bune le-ai putea alege.

Telefoanele chinezești încă au un mare avantaj: prețul. Sunt atât de ieftine, că n-ai cum să nu le iei în seamă la câte o achiziție. Sigur, nu sunt mereu cele mai bune, dar măcar nu dai mult pe ele.

Pocophone e prima recomandare. Are un spațiu mare de stocare, 128 GB, 6 GB de memorie RAM și 6 inci de ecran Full HD+. E un fel de telefon minune lăudat de toată lumea. Poate că nu e cel mai bun, dar măcar îți oferă mult spațiu de stocare la preț mic. Îl găsești cu preț bun la eMAG.

Tot de la Xiaomi, la un preț ceva mai mic, este modelul Mi A2 Lite cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare. Are un ecran de 5,9 inci Full HD+ și două camere foto de 12 MP, respectiv 5 MP. Totodată, ca plus, are o baterie de 4.000 mAh. Îl poți cumpăra de la eMAG.

Xiaomi Mi Max 3 e un telefon cu 64 GB spațiu de stocare, are și 4 GB de memorie RAM și un ecran de aproape 7 inci Full HD+. Sincer, singurul motiv pentru care l-ai cumpăra este ecranul. E atât de mare, încât poate trece lejer drept tabletă. Altfel, are Android Oreo și slot pentru card microSD, măcar să ții filme pe el. E disponibil la eMAG.

Nu în ultimul rând, un Ulefone X care e fix un Google Pixel și un iPhone X la cel mai mic preț. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,85 inci HD+ și, desigur, rulează Android Oreo. Partea bună e că are și o baterie de 3.300 mAh. Îl are eMAG în magazin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI