Oferte eMAG la telefoane cu Android ca să uiți de noul iPhone

Oferte eMAG la telefoane cu Android ca să uiți de noul iPhone

Noul iPhone va fi prezentat în seara aceasta. Dacă nu ești fan Apple sau nu vrei să dai o groază de bani pe un nou telefon, am câteva oferte eMAG pentru tine.

eMAG va lista cât de curând și noul iPhone, dar până atunci nu strică să vezi ce face și concurența. Din tabăra Android am ales câteva modele numai bune de înlocuit un iPhone.

Telefoane cu Android pe care să le cumperi de la eMAG

N-ai cum să greșești cu Samsung Galaxy Note 8. Este de acum „fostul” flagship din serie, dar ca hardware încă stă excepțional. Samsung Galaxy Note 8 este caracterizat, în primul rând, de celebrul S Pen pe care îl poți folosi ca să iei notițe, ca să desenezi sau ca să folosești mai eficient telefonul. Ecranul este generos, cu o diagonală de 6,3 inci, și camera foto se descurcă excelent. Poți afla toate detaliile despre telefon la eMAG.

Sigur, nu poate lipsi un Samsung Galaxy Note 9. Cel mai nou și mai bun smartphone de la sud-coreeni are un ecran foarte bun, cel mai mare, un procesor de ultimă generație și 6 GB de memorie RAM. Ca stocare, ai la dispoziție intern 128 GB. Camera este duală cu senzori de 12 megapixeli. Telefonul poate fi cumpărat de la eMAG.

Din China e și un model mai cunoscut și încă decent: Huawei Mate 10 Pro. Cu ecran de 6 inci, memorie RAM de 6 GB și un spațiu de stocare de 128 GB e în zona premium. Mai mult, e rezistent la apă și a venit direct cu Android Oreo. Are și două camere foto. eMAG îl listează cu preț bun.

Nu putea lipsi din această listă un Google Pixel 2 XL. Poți avea pe el deja Android P în beta, are o cameră foto foarte bună, iar ca hardware are 4 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un design cât de cât arătos. Îl găsești la eMAG cu un preț bun.

Citește și: