Telefoane de la eMAG excelente pentru poze și stat pe net

Telefoane de la eMAG excelente pentru poze și stat pe net
09:42 04.10.2018

Încă mai sunt câteva telefoane de lansate, de la Huawei și Google. Până atunci, eMAG are o colecție bogată de modele.

Am ales câteva telefoane cu Android și iOS pe care să le cumperi în această toamnă. Unele, ca iPhone Xs, sunt foarte scumpe. Altele, ca Pocophone, sunt mai ieftine și cu ceva mai multe compromisuri. Oricum, ai de ales, alegi, dai bani pe ce vrei.

Oferte eMAG la telefoane cu Android și iOS

ASUS Zenfone 5z e alt telefon remarcabil. Are 6 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare, o baterie de 3.300 mAh și două camere foto de 12 și 8 megapixeli. Procesorul e cel mai bun: un Qualcomm Snapdragon 845. Acest model a fost anunțat la MWC 2018, dar a fost lansat abia în vară. Astfel, e proaspăt pe piață și cu un raport excelent între cost și performanțe. Telefonul e disponibil la eMAG.

Da, avem și de la Apple. iPhone Xs de 256 GB e listat deja, are ecran de 5,8 inci OLED, 4 GB de memorie RAM și un procesor cu șase nuclee A12 Bionic proiectat de Apple. De asemenea, are și un ansamblu cu două camere foto și o interfață îmbunătățită. Îl găsești la eMAG.

Pocophone e prima recomandare. Are un spațiu mare de stocare, 128 GB, 6 GB de memorie RAM și 6 inci de ecran Full HD+. E un fel de telefon minune lăudat de toată lumea. Poate că nu e cel mai bun, dar măcar îți oferă mult spațiu de stocare la preț mic. Îl găsești cu preț bun la eMAG.

Samsung Galaxy Note 9 e primul model care vine în minte când se discută despre telefoane premium cu Android. Are un ecran de 6,4 inci, stylus, poți să ai și 512 GB spațiu de stocare, iar camerele foto sunt tot două, dar cu mici avantaje față de iPhone Xs la nivel hardware. Oricum, Apple și Samsung sunt companiile care livrează cele mai bune poze. Poți cumpăra Samsung de la eMAG.

loading...