Ofertele eMAG la telefoane cu Android pe care nu le poți ignora

Ofertele eMAG la telefoane cu Android pe care nu le poți ignora
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
10:06 18.09.2018

eMAG încă nu listează iPhone Xs, dar cât aștepți să vezi prețul astronomic al noului telefon Apple te poți interesa de câteva modele cu Android.

Dacă ai ceva bani păstrați pentru achiziții de toamnă, am pregătit o listă cu recomandări de la eMAG. Sunt telefoane cu Android lansate în ultimul an, cu hardware bun, performanță pe măsură și, de multe ori, foarte bune pentru următorii doi ani.

Telefoane cu Android disponibile la eMAG

Nu poate lipsi un Samsung Galaxy Note 9. Cel mai nou și mai bun smartphone de la sud-coreeni are un ecran foarte bun, cel mai mare, un procesor de ultimă generație și 6 GB de memorie RAM. Ca stocare, ai la dispoziție intern 128 GB. Camera este duală cu senzori de 12 megapixeli. Telefonul poate fi cumpărat de la eMAG.

ASUS Zenfone 5z, de asemenea, e un model greu de ignorat. Are 6 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare, o baterie de 3.300 mAh și două camere foto de 12 și 8 megapixeli. Procesorul e cel mai bun: un Qualcomm Snapdragon 845. Telefonul e disponibil cu preț bun la eMAG.

În fine, poți alege și un Pocophone F1 în acest pachet. Are 6 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare, ecran Full HD+ de 6 inci, baterie de 4.000 mAh și două camere foto: 12 și 5 MP. Prețul e foarte bun la eMAG.

Un Google Pixel 2 XL își va găsi mereu loc într-o astfel de listă. Desigur, nu e oficial la noi, dar asta nu-i o problemă. Are deja Android Pie, o cameră foto foarte bună, iar ca hardware are 4 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un design cât de cât arătos. Îl găsești la eMAG cu un preț bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI