27 sept. 2018 | 10:24

Oferte eMAG pe care le poți ignora, dar apoi o să regreți

ACTUALITATE
Oferte eMAG pe care le poți ignora, dar apoi o să regreți

eMAG și-a schimbat sloganul, spune că acum găsești tot ce vrei. Dacă tot poți să găsești orice, am cercetat puțin catalogul ca să primești câteva recomandări remarcabile.

Dacă ai ceva bani păstrați pentru achiziții care să-ți folosească cu adevărat, atunci lista asta cu recomandări de pe eMAG te va ajuta. Ce ar trebui să ții cont e să cumperi ceva care să te ajute cu adevărat.

Oferte eMAG pe care să nu le ignori

Samsung Galaxy Note 9 e primul model care vine în minte când se discută despre telefoane premium cu Android. Are un ecran de 6,4 inci, stylus, poți să ai și 512 GB spațiu de stocare, iar camerele foto sunt tot două, dar cu mici avantaje față de iPhone Xs la nivel hardware. Oricum, Apple și Samsung sunt companiile care livrează cele mai bune poze. Poți cumpăra Samsung de la eMAG.

Din zona Android e modelul Xiaomi Mi Mix 2S cu procesor cu opt nuclee, 8 GB de memorie RAM și ecran fără margini. Ecranul este de 5 inci Full HD+ și are două camere de 12 MP și 5 MP. E disponibil la eMAG în perioada asta.

Dacă vrei să atragi toată atenția, peste tot unde te duci, atunci îți trebuie un iPhone: un Xs de 256 GB. E deja listat în magazinul acesta, așa că dacă vrei ce are mai bun Apple de oferit ar trebui să te orientezi către el. Are ecran de 5,8 inci OLED, 4 GB de memorie RAM și un procesor cu șase nuclee A12 Bionic proiectat de Apple. Îl găsești la eMAG.

ASUS Zenfone 5z, de asemenea, e un model greu de ignorat. Are 6 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare, o baterie de 3.300 mAh și două camere foto de 12 și 8 megapixeli. Procesorul e cel mai bun: un Qualcomm Snapdragon 845. Telefonul e disponibil cu preț bun la eMAG.