Oferte eMAG la telefoane bune care să te țină și în 2019

Oferte eMAG la telefoane bune care să te țină și în 2019
09:20 25.09.2018

eMAG are zilnic diverse oferte numai bune de luat. Azi ai o listă cu telefoane premium de la diverse branduri, inclusiv Samsung și Apple.

Odată cu iPhone Xs, lumea se gândește ce scump e noul telefon. Din fericire, există alternative la prețuri mult mai bune. Din tabăra Android am găsit câteva, dar încă e o alegere bună și iPhone X din 2017.

Ce oferte ai la eMAG pentru telefoane bune

Samsung Galaxy Note 9 e primul model care vine în minte ca să concureze cu iPhone Xs. Are un ecran de 6,4 inci, stylus, poți să ai și 512 GB spațiu de stocare, iar camerele foto sunt tot două, dar cu mici avantaje față de iPhone Xs la nivel hardware. Oricum, Apple și Samsung sunt companiile care livrează cele mai bune poze. Poți cumpăra Samsung de la eMAG.

iPhone X e încă o alternativă la cel mai nou telefon Apple. Sigur, e scump, dar acum începe și prețul să scadă. Designul e același, procesorul e încă bun, iar spațiul de stocare e decent. E la eMAG.

Cu Android mai e și ASUS Zenfone 5z. Are 6 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare, o baterie de 3.300 mAh și două camere foto de 12 și 8 megapixeli. Procesorul e cel mai bun: un Qualcomm Snapdragon 845. Acest model a fost anunțat la MWC 2018, dar a fost lansat abia în vară. Astfel, e proaspăt pe piață și cu un raport excelent între cost și performanțe. Telefonul e disponibil cu preț bun la eMAG.

Dacă ești interesat de telefoanele din China, unul care nu poate fi ignorat este Xiaomi Mi Mix 2s. Acesta e un telefon fără margini, cu 128 GB spațiu de stocare și un hardware bun. Are 6 GB de memorie RAM, ecran de 6 inci Full HD+ și două camere de câte 12 megapixeli. Îl are și eMAG în ofertă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI