Cum ai putea să-ți dai duhul în timp ce te masturbezi

Cum ai putea să-ți dai duhul în timp ce te masturbezi
19:00 08.03.2018

Masturbarea nu mai este privită de mult timp ca un act rușinos, despre care nu poți vorbi și nu poți admite că practici. În zilele noastre, chiar și cei mai prudenți dintre profesioniștii din domeniul medical sunt de acord că masturbarea are numeroase beneficii pentru sănătate.

Lăsând la o parte distracția inofensivă și momentele de plăcere oferite de masturbare, se pare că practica poate fi și periculoasă, chiar mortală. Medicul legist Herald Voss a avertizat că între 80 și 100 de persoane din Germania mor în fiecare an din cauza practicilor de masturbare riscante. Numărul ar putea fi chiar și mai mare dacă toate cazurile ar fi raportate.

Cel mai frecvent motiv pentru decesele autoerotice este lipsa oxigenului, cunoscută ca hipoxifilie. Asta pentru că în timpul masturbării, pentru o euforie sexuală suplimentară, oamenii apelează la asfixiere.

Problema este că asfixierea poate apărea mult mai ușor și mai repede decât ai crede. Strângerea completă a arterelor carotide, arterele majore de pe partea laterală a gâtului care furnizează oxigen creierului, duce la pierderea cunoștinței de la câteva secunde la câteva minute. Asta în cazurile fericite.

Un studiu separat al deceselor autoerotice din nordul Germaniei a constatat că cel mai comun mod de asfixiere a fost prin strangulare, deși oamenii folosesc adesea pungi de plastic, măști sau droguri.

Cele mai multe decese autoerotice se înregistrează în rândul bărbaților, potrivit lui Voss. Chiar și așa, statisticile sunt neclare, asta pentru că multe dintre decese sunt nedocumentate sau eronate. În cazul deceselor unde se crede că autoerotismul este cauza, poliția caută de obicei indicii, ca materiale pornografice, organe genitale expuse, cătușe sau lipsa unui bilet de adio.

Cu toate acestea, este mult mai ușor să clasifici moartea ca un simplu accident sau o sinucidere. „Rudele care găsesc corpul deseori strâng lucrurile și le ascund din cauza rușinii”, adaugă Voss.

Așadar, în timp ce masturbarea poate fi benefică și plăcută, asigură-te că te rezumi doar la atât, iar moartea nu se află pe lista ta.

Sursa: IFL Science
loading...