Oferte eMAG la telefoane premium și nu numai pe care să le cumperi

Oferte eMAG la telefoane premium și nu numai pe care să le cumperi

Pentru cine nu mai are răbdare până în decembrie, când vor fi reduceri considerabile, toate telefoanele pe piață, dar și ocazie de cadouri, poate consulta oferta eMAG de acum. Am găsit acolo câteva telefoane de recomandat.

Dacă vrei să-ți schimbi telefonul acum, cel mai bine te uiți la un model care chiar să aducă ceva în plus față de actualul. Astfel, fie că vrei cu Android, fie că vrei un iPhome, am căutat câteva care vor fi bune și pentru următoarele șase luni, ba chiar un an, chiar dacă nu sunt cele mai noi.

Telefoane cu Android și iOS de luat de la eMAG

Dacă încă te abții de la un smartphone premium de la Samsung, Galaxy S8 rămâne o alternativă bună. Are ecran Infinity cu raport 18,5:9, camera foto are senzor de 12 megapixeli, filmează 4K, iar ca hardware ai și 4 GB de RAM cu 64 GB de stocare internă, alături de un slot de card microSD. Telefonul încă e în oferta eMAG la un preț bun.

Poate cea mai bună alegere în perioada asta este un Nokia 7 Plus, dacă nu vrei să cheltui mult, dar vrei și ceva decent. E nou, va primi cât de curând și un Android Pie, are 64 GB spațiu de stocare și două camere foto. Totodată, are un design decent și oferă un raport excelent între preț și calitate. Îl găsești în oferta eMAG.

iPhone X e modelul de top de la Apple, concurent cu Galaxy S9 și acum Galaxy Note 9. Are ecran de 5,8 inci, margini cât mai mici și nu mai are buton Home. Cel mai „ieftin”, dacă se poate vorbi de așa ceva când e un iPhone X, e cel cu 64 GB stocare, 3 GB de memorie RAM și procesorul A11 Bionic. Poți cumpăra iPhone X la eMAG.

Un telefon cu preț mai mic, dar deloc de neglijat, este Motorola Moto G6 Plus. Are 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM, ecran de 5,9 inci Full HD+ și poate fi încărcat prin USB-C. E disponibil la eMAG cu preț bun.