04 apr. 2018 | 10:27

eMAG: telefoane pentru care sigur vrei să-ți faci credit la bancă

ACTUALITATE
eMAG: telefoane pentru care sigur vrei să-ți faci credit la bancă

Am recomandat resigilate, ieftine, cu Android, cu iOS, dar e timpul ca de pe eMAG să recomand și niște telefoane pentru care nu te uiți la bani.

Telefoanele nu mai sunt de ani buni doar ieftine și bune. Sunt scumpe și excelente, fie că vorbim de OnePlus 6 încă nelansat, fie că vorbim de Samsung Galaxy S9. Am trecut prin cele mai bune dispozitive, de la cele mai mari branduri, ca să fac lista aceasta.

Sigur, mai sunt numeroase dispozitive către care să te orientezi, ba chiar există și cele ieftine ca Samsung Galaxy J, dar am vrut ce e mai bun. Și da, să mergi până într-acolo încât să faci credit.

eMAG: telefoane cu sau fără reducere pe care sigur le vrei

Nu începe nicio listă cu telefoane scumpe fără iPhone X. Are schimbări majore față de modelele precedente, iar asta se vede în primul rând la ecranul de 5,8 inci, cu crestătură și margini minime. Camera foto principală are doi senzori și este una dintre cele mai bune de pe piață. Aici ai varianta de 64 GB de stocare, alături de care ai 3 GB de memorie RAM și procesorul A11 Bionic. Poți găsi iPhone X la eMAG.

LG cu siguranță e un brand cunoscut în România, dar modelul LG V30 e foarte puțin cunoscut, deși ca hardware și design este de top. Acest model are un spațiu de stocare de 64GB, un ecran p-OLED de 6 inci, o cameră foto foarte bună, în special pe video, și 4 GB de memorie RAM. Îl găsești la preț mai mic eMAG.

[readmore]

Nu poate fi ignorat nici un Samsung Galaxy S9. Are cel mai bun hardware, o cameră foto excepțională și un design cu care deja te-ai obișnuit de la sud-coreeni. Specificațiile sunt de top, nimic surprinzător aici, iar la eMAG e disponibil în stoc.

Dacă Huawei P20 Pro e prea scump sau ți se pare că nu aduce nimic nou, ai Huawei Mate 10 Pro. Are 128 GB spațiu de stocare, dar și 6 GB memorie RAM. A fost lansat direct cu Android Oreo cu interfața EMUI 8 și are un preț mult mai bun decât la lansare. Compania a introdus pe piață acest model în octombrie 2017. Îl poți cumpăra de la eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele