eMAG: telefoane bune ca să nu-ți pese de ROBOR

eMAG: telefoane bune ca să nu-ți pese de ROBOR
10:07 14.05.2018

Tot auzi că ROBOR se duce în sus și doar în sus. Ei bine, e un moment bun să trăiești clipa și să cumperi ceva bun de la eMAG. Ți-am făcut top cu telefoane (și un laptop) să alegi ceva bun.

Sigur, ROBOR face ratele, creditele și alte cheltuie să crească. Dar să zicem că nu te deranjează atât de tare. Pentru starea asta de spirit, am făcut o listă cu recomandări de produse de la eMAG ca să profiți de moment. Am ales de la resigilate, ca să nu dai mult pe dispozitive.

eMAG: gadgeturi resigilate foarte bune pe care să le cumperi acum

Poate că ai așteptat un iPhone X mai ieftin. Ei bine, a început să scadă sub 5.000 de lei. Modelul cu 64 GB de stocare e listat de eMAG la un preț foarte bun la resigilate. Are două camere, cel mai bun ecran de la Apple și folosește tehnologia Face ID pentru autentificare. Îl găsești la preț bun aici.

A doua recomandare are un preț prea bun să-l ignori. E vorba de ASUS Zenfone 5. Vine la pachet cu un card microSD de 128 GB și o baterie de 10.050 mAh ZenPower. În cutie, alături de telefon, e și o pereche de căști și o husă transparentă. Oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, în limita stocului disponibil. Telefonul e listat la eMAG cu acest pachet promoțional.

De la Samsung ar trebui să te orientezi spre un Galaxy S9. eMAG îl are la resigilate la un preț bun, iar telefonul dispune de un hardware performant. Are o cameră de 12 megapixeli foarte bună, rulează cel mai nou Android și ecranul este impresionant. Îl găsești aici.

Am zis că e și un laptop printre recomandări și în acest caz e vorba de un ASUS ROG cu procesor Intel i7, are ecran de 17 inci Full HD și 1 TB spațiu de stocare. Totodată, dispune de-o placă video Nvidia cu 3 GB de memorie RAM. Prețul e mai mic cu 14% la eMAG și e disponibil și la resigilate.

loading...