30 mai 2018 | 10:10

eMAG: telefoane bune pe care le iei cu preț mic de la resigilate

ACTUALITATE
eMAG: telefoane bune pe care le iei cu preț mic de la resigilate

Când vrei un produs nou, dar ți se pare că prețul e prea mare, ar trebui să verifici categoria de resigilate de la eMAG. De acolo am ales câteva modele numai bune, cu reduceri mari.

Cele mai mari reduceri, evident, sunt la telefoane care au ajuns istorie. Am găsit și un Google Nexus 5X, dar deja nu mai primește actualizare, așa că îl iei pe propriul risc. Altfel, am găsit și câteva modele premium, dar și câteva ieftine. Le poți vedea pe toate pe eMAG la resigilate.

Ce telefoane resigilate cu preț mic poți cumpăra de la eMAG

Prima recomandare este un Samsung Galaxy A8 cu reducere de aproape 400 de lei pentru o unitate resigilată. Telefonul are 4 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, dar și un ecran de 5,6 inci Full HD+ S-AMOLED. Vestea bună e că va trece în curând la Android Oreo. Îl găsești la eMAG cu preț bun.

Un Samsung Galaxy S9 cu reducere de circa 850 de lei nu-i o ofertă de ignorat. E cel mai bun telefon al companiei în acest an, are un ecran impresionant S-AMOLED 2K și o cameră foto cu diafragmă variabilă, o premieră pentru telefoane. Găsești acest telefon cu preț bun la eMAG.

[readmore]

E listat și un iPhone 7 la resigilate. Reducerea e și mai mare decât la Samsung Galaxy S9 și vestea mai bună e că deja rulează cel mai nou sistem de operare. Altfel, are o cameră foto de 12 megapixeli, un ecran de 4,7 inci, are Touch ID pentru scanarea amprentei și rezistă la apă și praf. Spațiul de stocare este de 32 GB. E disponibil la eMAG.

Intră și Nokia 8 pe lsită cu un preț excelent. Ca specificații, are 5,3 inci 2K, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și Android Oreo. Are și două camere foto de 13 megapixeli. Prețul redus e disponibil la eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele