eMAG: cele mai scumpe telefoane cu Android ca să te simți bogat

eMAG: cele mai scumpe telefoane cu Android ca să te simți bogat

eMAG listează o mulțime de telefoane, de la cele mai ieftine până la iPhone X. Dar există și în tabăra cu Android unele scumpe. Iată câteva.

E destul de cunoscută sintagma că „Android e pentru săraci„. Unii oameni se supără când aud asta, alții o iau ca atare. Totuși, există telefoane cu Android suficient de scumpe cât să nu-ți pară rău că n-ai luat un iPhone X. Am căutat câteva pe eMAG.

eMAG: cele mai scumpe telefoane cu Android

Huawei a reușit să lanseze un telefon care să se îndepărteze de stereotipul „chinezărie”. Din fericire, e un Porsche Design și arată bine, pentru că nu au fost acceptate toate compromisurile. Telefonul are 6 GB de memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și un ecran OLED 2K. Da, este impresionant și prețul e pe măsură. Costă aproape 8.000 de lei la eMAG.

Al doilea pe listă este un Samsung Galaxy S9 Plus cu 256 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Are un ecran de 6,2 inci și două camere foto. Din fericire, rulează deja cea mai nouă versiune de Android și ca design e cel mai bun de la Samsung. Îl găsești la eMAG.

Nu putea lipsi din această listă un Google Pixel 2 XL. Poți avea pe el deja Android P în beta, are o cameră foto foarte bună, iar ca hardware are 4 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un design cât de cât arătos. Îl găsești la eMAG cu un preț bun.

Nu în ultimul rând, e un Samsung Galaxy Note 8. Da, a fost lansat în toamna lui 2017, dar încă are un hardware foarte bune. Acesta e modelul cu cel mai mare spațiu de stocare, 256 GB spațiu de stocare, are două camere foto și face trecerea la Android Oreo. Îl listează și eMAG cu un preț apropiat de iPhone X, ca să fie și Android pentru bogați.

Citește și: