eMAG: reduceri la telefoane mai puțin cunoscute în România

eMAG: reduceri la telefoane mai puțin cunoscute în România
Sursa foto: Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

Ca să afli de un telefon trebuie să fie promovat. Unele nu prea sunt, de unde și „viața” lor într-un cont de umbră. Am căutat pe eMAG câteva dintre cele mai puțin cunoscute în România, chiar și de la LG.

eMAG aduce și telefoane pe canale neoficiale, de la branduri ca Xiaomi, OnePlus sau Ulefone. Sunt însă și branduri care nu mai activează prea mult sau chiar deloc pe piața din România în urma restructurărilor. Chiar și așa, au încă ceva modele bune. Așa că iată câteva dintre ele.

eMAG: oferte la telefoane mai puțin cunoscute

LG cu siguranță e un brand cunoscut în România, dar modelul LG V30 e foarte puțin cunoscut, deși ca hardware și design este de top. Acest model are un spațiu de stocare de 64GB, un ecran p-OLED de 6 inci, o cameră foto foarte bună, în special pe video, și 4 GB de memorie RAM. Îl găsești cu 21% reducere la eMAG.

Energizer ajunge și pe telefoane, via o companie care a licențiat brandul. Din februarie, telefoanele sunt și în oferta magazinelor locale. Așa ai un Energizer Power Max P600S cu 64 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM, ecran de 5,9 inci full HD+ și suport pentru card microSD de până la 256GB. Telefonul e disponibil la eMAG.

Blackview nu-i un brand prea cunoscut, dar are un model cu baterie de peste 6.000 mAh, ca să nu duci lipsă de autonomie. P6000 are 6 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,5 inci și o reducere de 9% la eMAG.

[readmore]

Nu am apreciat niciodată telefoanele BlackBerry, dar nu pot neglija designul unui anumit model. Porsche Design P9983 iese în evidență. Ca specificații, are 64 GB spațiu de stocare, microSD de până la 128 GB și rulează BB OS 10. Îl poți cumpăra cu reducere de 10% la eMAG.

Spre final am lăsat un telefon ieftin, dar cu un nume emblematic: Tesla. Acest model are 3 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un ecran de 5 inci și îl poți cumpăra la un preț redus cu 10% de la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: