eMAG: reduceri care te fac la fel de fericit ca un copil în ziua de Crăciun

eMAG: reduceri care te fac la fel de fericit ca un copil în ziua de Crăciun

eMAG readuce Stock Busters. Îți trebuie un card și nevoia de un gadget nou. Reducerile sunt consistente și am ales câteva pentru tine să le găsești mai ușor.

Aprilie ar fi fost o lună mai tristă, dacă n-ar fi fost o campanie de reduceri. eMAG are încă una din gama Stock Busters ca să vânezi niște reduceri de stocuri. Între 17 și 19 aprilie ai ce alege, cum ar fi telefoane, laptopuri, televizoare sau electrocasnice mai mici sau mai mari.

Reduceri eMAG ca să schimbi gadgeturile

Lista începe cu LG V30. Telefonul e la cel mai bun preț din ultima perioadă. Ca hardware și design este de top. Acest model are un spațiu de stocare de 64GB, un ecran p-OLED de 6 inci, o cameră foto foarte bună, în special pe video, și 4 GB de memorie RAM. Îl găsești la preț redus la eMAG.

Un laptop cu adevărat special este Microsoft Surface. Are un procesor Intel Core i5, un ecran de 13,5 inci superb cu suport tactil, 4 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare pe SSD. Prețul este cu 15% mai mic în campania de reduceri.

Dintre televizoare îți recomand un LG cu diagonală de 108 centimetri și sistem de operare webOS. Pui pe el toate aplicațiile de streaming de care ai nevoie. Totodată, e disponibil și în mai multe dimensiuni ale diagonalei. E disponibil la eMAG cu un preț redus cu 29%.

[readmore]

Un telefon rezonabil este încă Samsung Galaxy S7. Are un spațiu de stocare de 32 GB, rezistă la apă și praf, are o cameră de 12 megapixeli și 4 GB de memorie RAM. Îl găsești la eMAG cu reducere de 44%.

Nu în ultimul rând, un laptop: ASUS Zenbook. Are procesor Intel i7, ecran Full HD de 13,3 inci, memorie RAM de 8 GB, spațiu de stocare de 256 GB și Windows 10 deja. Îl găsești în oferta eMAG cu un preț cu 17% mai mic.

Citește și: