eMAG bagă Samsung și Huawei la prețuri de zici că le-ai câștigat la loz în plic

eMAG bagă Samsung și Huawei la prețuri de zici că le-ai câștigat la loz în plic

eMAG are reduceri excelente înainte de Crăciun la numeroase produse. Dar telefoanele Samsung și Huawei sunt cu adevărat la reducere.

eMAGIA Sărbătorilor de la eMAG are numeroase categorii cu reduceri de până la 50%. Magazinul a avut diverse nume pentru această campanie, dar cert e că produsele nu s-au schimbat. Acum, de exemplu, poți să iei telefoane la cele mai bune prețuri, dar și electrocasnice și diverse articole de bricolaj sau îngrijire personală.

Telefoane Samsung, Huawei la reducere mare de la eMAG

Reducere 39%: Samsung Galaxy A8 2018 a fost un hit, cu adevărat. Arată bine, are 32 GB spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM. Unde mai pui că eMAG îl are și la super preț. Are ecran de 5,6 inci AMOLED excelent pentru toate serialelel din perioada asta. Îl cumperi de aici.

Reducere 47%: Huawei a avut niște telefoane bune anul acesta, dar nici cele din 2017 nu-s de uitat. De exemplu, eMAG are în ofertă un Mate 10 Lite cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și un ecran de aproape 6 inci Full HD+. Cumperi telefonul cu preț mic de aici.

Reducere 6%: Samsung are și Galaxy A7 (2018) la eMAG, dar acesta e un model mai nou. Are 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și trei camere foto. Unde mai pui că ecranul este de 6 inci AMOLED. Îl poți cumpăra cu cel mai bun preț de aici.

Reducere 41%: Huawei P20 Lite a fost introdus în primăvară și, până acum, a ajuns la un preț excelent la eMAG. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un design similar modelelor premium de la acest producător. Ai cel mai bun preț aici.

Reducere 25%: Nokia 7 Plus, evident, nu-i nici Samsung, nici Huawei, dar e un smartphone foarte bune. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și deja rulează Android Pie, că a primit actualizare. Îl găsești cu preț bun la eMAG în perioada asta și te ține lejer chiar și în 2019. Îl ai aici la un preț mai bun decât la operatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: