19 mart. 2018 | 09:45

eMAG: reduceri și produse care să facă iarna mai ușor de înfruntat

ACTUALITATE
eMAG: reduceri și produse care să facă iarna mai ușor de înfruntat
Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

Iarna a revenit. Contra a ceea ce voiai, e frig, iar unele drumuri sunt blocate. Tocmai de aceea am ales de pe eMAG produse care să te ajute.

Ai putea spune că iarna din martie a luat România prin surprindere. Dacă tot suntem surprinși, măcar să ne adaptăm din mers. Am căutat în oferta eMAG câteva produse care te vor ajuta când ninge sau când e frig. Am trecut pe listă telefoane, baterii externe și aparate de încălzire.

Reduceri eMAG de care să profiți în zilele de iarnă din martie

Am ales un Samsung Galaxy S9 din oferta eMAG, pentru că-i cel mai nou și poate te gândești să-ți schimbi telefonul. Cel mai important atu iarna e că acesta rezistă la apă. Astfel, poate să ningă sau să plouă pe el, va fi bine. Specificațiile sunt de top, nimic surprinzător aici, iar la eMAG e disponibil în stoc.

Ca să nu rămâi fără energie la orice telefon ai avea, ar trebui să folosești o baterie externă. De la ASUS e disponibilă una de 20.100 mAh, neagră. Are două porturi USB prin care să încarci două dispozitive diferite și un LED. Sigur, e disponibilă și în alte nuanțe de culoare. Are și reducere la eMAG în perioada asta.

O altă alegere foarte bună ca telefon e Huawei Mate 10 Pro. E rezistent la apă, desigur, dar are și un ecran impresionant de 6 inci și mai mult spațiu de stocare decât Galaxy S9. Astfel, poți să stochezi toate pozele și videourile pe care le faci în plină iarnă. Îl găsești la eMAG cu preț redus.

E frig, așa că ți-ar trebui un încălzitor. La eMAG am găsit un radiatori cu halogen Zass HS 04. Are o putere de 1.600 wați, patru trepte de putere și protecție la răstunare. Prețul e cu 33% mai mic acum.

[readmore]

Dacă tot e frig, atunci vine la fix o cafea caldă. Am găsit un espressor automat Philips, care dispune și de sistem de spumare a laptelui. Practic, e ca la cafenea, doar că nu trebuie să ieși din casă pentru ea. Are un volum de un litru și o putere de 1.400 wați. Îl găsești la eMAG cu preț mai mic.

În caz că vrei un telefon cu iOS, există un iPhone 8 de 64 GB atât resigilat, cât și nou-nouț în cutia lui. Are o cameră foarte bună de 12 megapixeli, rezistă la apă și încă are Touch ID, dacă nu vrei autentificare facială ca pe iPhone X. Prețul e redus la eMAG.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele