eMAG vine cu reduceri turbo și prețuri de bagă bișnițarii-n boală

eMAG vine cu reduceri turbo și prețuri de bagă bișnițarii-n boală

eMAG are reducerile alea bune pe care să pui mâna înainte de Crăciun. Sub numele eMAGIA Sărbătorilor, magazinul se asigură că ai suficienți bani cât să fii omul care dă cele mai bune cadouri anul acesta.

Cea mai bună parte la campania de reduceri de la eMAG e că prinzi diverse oferte la numeroase produse. Ai astfel telefoane, laptopuri, dar și electrocasnice mari și mici, și mobilă pentru casă. Toate acestea sunt sub deviza scăderii prețurilor cu până la 50%.

Reduceri eMAG ca să uiți că există bișnițari

eMAG are -31% din prețul unui Motorola Moto Z3 cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare. Are port USB-C, Android, suportă card microSD de până la 512 GB și are un ecran de 6 inci Full HD+. Îl prinzi cu super preț aici.

eMAG reduce cu 34% prețul pentru ASUS Zenfone 5. Acesta are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 6,2 inci Full HD+. Are și Android Oreo, dar și o baterie de 3.300 mAh. Are un preț bun înainte de Crăciun aici.

Nu lipsește din oferta eMAG și un Huawei P20 Lite cu 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și un ecran de 5,8 inci Full HD+. Are și două camere foto, ca să prinzi cele mai tari cadre. E disponibil cu preț de sub 1.000 de lei aici.

De la Samsung, eMAG listează cu -46% un Galaxy A8 cu ecran de 5,6 inci Full HD+, 4 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Acest telefon e un model mid-range, dar cu un design cât de cât plăcut. Îl prinzi aici înainte de Crăciun.

Dacă iei telefonul pentru tine, atunci aruncă o privire și pe un ceas inteligent. E vorba de un Fitbit Ionic cu GPS, conectivitate cu telefonul, capabil să-ți monitorizeze pașii și pulsul. Îl găsești cu preț redus aici.

În fine, nu strică să iei de la eMAG un acumulator imens. E vorba de un ADATA de 20.000 mAh. Da, e imens și te prinde bien cu o reducere de 39%. Poți cumpăra bateria externă de aici.

Citește și: