07 mart. 2018 | 09:20

Telefoane cu butoane care te ajută să scapi de Facebook

ACTUALITATE
Telefoane cu butoane care te ajută să scapi de Facebook

Dacă te-ai săturat de telefoanele inteligente și ai vrea să te ții departe de toate rețelele sociale, atunci un telefon cu butoane de la eMAG poate fi salvarea ideală.

Nokia 3310 în variantă modernă e una dintre cele mai bune alegeri pe care poți să le faci dacă ai de gând să îți cumperi un telefon simplu. Telefonul nu e chiar atât de non-smart pe cât ai crede, dar e suficient cât să te țină departe de aplicațiile de care vrei să scapi. Are ecran color, cameră foto și vine și cu slot de card microSD. Ai parte și de jocul Snake într-o variantă actualizată. Poți găsi telefonul Nokia 3310 AICI, în oferta eMAG.

CAT B25 e un alt telefon cu butoane pe care îl poți folosi zi de zi, dacă te-ai săturat de un smartphone. clasic. Partea bună în cazul telefonului de față e că acesta e și rezistent la șocuri, astfel că îl poți scăpa de la înălțimi de până la 1,8 metri. În plus, e rezistent și la apă și la praf, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la astfel de probleme. Telefonul CAT B25 vine chiar și cu două sloturi de cartelă SIM. Mai multe detalii despre telefon poți găsi AICI.

E-boda T310 este a treia propunere de telefon fără funcții smart pe care să-l folosești în viața de zi cu zi, dacă te-ai plictisit de un smartphone. Telefonul are conectivitate 3G și funcționează cu două cartele SIM. Are un ecran destul de mare, de 2,8 inci, dar are și cameră foto de 0,3 MP. Ai la dispoziție Bluetooth, radio și lanternă. E-boda T310 are un preț destul de bun și poate fi găsit la eMAG.