eMAG are reduceri atât de mari, că nici nu mai ai nevoie de Moș Crăciun

eMAG are reduceri atât de mari, că nici nu mai ai nevoie de Moș Crăciun

Reducerile eMAG continuă și în această săptămână. De la telefoane la electrocasnice mici și produse de întreținere personală, toate sunt aici.

eMAG o ține într-o petrecere cu reduceri încă de la Black Friday. Până la finalul anului ai cele mai bune prețuri la o mulțime de produse. Am ales telefoane, laptopuri, televizoare, dar n-ar trebui să ratezi pachetul cu toate promoțiilor. Mai mult, ofertele se duc până la reduceri de 50%.

Ofertele eMAG înainte de Crăciun

-29% la Huawei P20. E un super telefon pe care îl prinzi la un preț foarte mic. Abia a fost lansat în primăvară și deja a intrat la preț bun la eMAG. Are 64 GB de memorie, două camere foto, un ecran imens și cititor de amprente. Îl poți cumpăra de aici cu preț mic.

-32% la TV LG. eMAG are și un super televizor la preț mic. E vorba de un model de 108 cm de la LG, e full HD, dar are un preț imbatabil. Verifică ce-i cu el aici.

-26% la ASUS. ASUS Zenfone 5z a fost lansat târziu, aproape de toamnă, dar e de vârf.  Are 64 GB spațiu de stocare, 6 GB de memorie RAM, un ecran de 6,2 inci Full HD+ și un sistem de operare mai curat, mai rapid decât pe modelele precendete. Unde mai pui că are super preț la eMAG. Vezi aici cât de bun e și dacă e pentru tine.

-30% la laptop de gaming. Acer Predator Helios 300 e un produs deosebit, iar eMAG îl are la super preț. Are un procesor Intel Core i7 de cea mai nouă generație, are un ecran de 15,6 inci Full HD, 1 TB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Are însă și placă video: Nvidia GTX 1050Ti 4 GB. Îl găsești cu reducere de Crăciun aici.

-46% la telefon Samsung. Aici e vorba de un Galaxy J5 (2017) cu 16 GB spațiu de stocare și un preț mult prea mic să nu arunci o privire peste ce are. Îl găsești aici.

-24% la un televizor. Modelul Horizon de 80 cm e atât de ieftin, că îl iei cu mărunțiș. Are rezoluție HD, e mic, se potrivește la fix în bucătărie și nici nu-l simți în buget. Îl poți cumpăra de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: