eMAG: oferte de care să profiți cu banii care ți-au rămas după Paște

eMAG: oferte de care să profiți cu banii care ți-au rămas după Paște

Poate că după Paște pofta de cumpărături nu e așa mare, dar n-ar trebui să omiți să arunci o privire pe ofertele de mai jos culese de pe site-ul eMAG.

Dacă nu ți-au mai rămas mulți bani după Paște, dar ți-ar mai trebui ceva electronice prin casă, poți oricând să consulți lista de resigilate. De la telefoane la laptopuri, ai destule. Sigur, ambalajul original a fost desfăcut, dar asta nu-i o problemă, că garanție încă ai. Altfel, poți verifica ofertele de mai jos.

Produse bune la prețuri rezonabile de la eMAG

Samsung Galaxy A8 e unul dintre telefoanele care te fac să te gândești de ce să dai mulți bani pe un smartphone. Are 32 GB spațiu de stocare, procesor cu opt nuclee, rezistă la apă și are design de Galaxy S8, iar memoria RAM e de 4 GB, ai cameră de 16 megapixeli și un ecran de 5,6 inci. Îl găsești la eMAG la preț bun.

Dacă vrei televizor nou, atunci te-ai putea orienta direct către un LG cu diagonală de 108 centimetri. E smart, ai acces la tot ce vrei de pe Netflix, are și rezoluție 4K, iar prețul e rezonabil. Îl găsești în oferta eMAG.

Dacă de Paște n-ai avut cum să spargi plictiseala, poate pe viitor iei un laptop cu tine. Acer are un model cu ecran de 15,6 inci full HD, 1 TB de stocare pentru toată muzica și filmele de care ai nevoie, are și placă video dedicată pentru jocuri video, iar procesorul e un i7 de la Intel. Găsești acest laptop la un preț bun.

[readmore]

În caz că telefonul de mai sus ți se pare prea scump, te poți orienta spre un Samsung Galaxy J7 (2017). Are procesor cu opt nuclee, 3 GB de memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și un ecran imens de 5,5 inci full HD. Unde mai pui că prețul e aproape de două ori mai mic.

Închei lista asta cu un laptop ultraportabil de la ASUS. Are cea mai nouă generație de procesor Intel, un i5-8250U, are ecran de 14 inci full HD, 4 GB de memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Vine și cu Windows 10. Îl găsești la eMAG la un preț bun.