eMAG: reduceri de care să profiți înainte de weekend

eMAG: reduceri de care să profiți înainte de weekend

Dacă vrei să-ți faci un mic cadou înainte de weekend, sau dacă ai deja în plan un upgrade pentru casă, reducerile eMAG de mai jos te pot ajuta.

Un televizor nou e întotdeauna un upgrade potrivit, iar modelul 55MU6202 de la Samsung ar putea fi ceea ce cauți. Televizorul are o diagonală mai mult decât generoasă, de 138 de centimetri, dar are și rezoluție pe măsură, 4K. În plus, ecranul e curbat, ceea ce îți oferă o experiență de vizionare mult mai imersivă. TV-ul are tehnologiile HDR și PurColor, dar și Dolby Digital Plus, astfel că te bucuri nu doare de imagine, ci și de sunet de calitate. Toate detaliile despre televizor, cât și despre reducerea de 1.900 de lei, sunt disponibile pe eMAG, AICI.

Dacă vrei un telefon chinezesc de calitate și care nu costă o aere, atunci poți miza pe ZTE Axon 7 Mini. Acesta are un procesor octa-core, Snapdragon 617, 3GB de memorie RAM și un ecran AMOLED full HD la 5,2 inci. Camera foto principală are 16 megapixeli, în timp ce camera pentru selfie-uri are 8MP. Bateria are capacitatea de 2.705 mAh. ZTE Axon 7 Mini e disponibil la eMAG cu o reducere de 46%.

ASUS F542UN-DM017 este un laptop pe care te poți baza la nevoie; vine cu un procesor puternic, modelul i7-8550U de la Intel. Acesta face parte din generația Kaby Lake și poate ajunge până la 4 GHz. Ai la dispoziție și 8 GB de RAM, pentru multitasking. Placa video este dedicată, modelul Nvidia GeForce MX150, și este numai bună pentru ecranul de 15,6 inci, cu rezoluție Full HD. Nu în ultimul rând, ai parte de 1 TB de spațiu de stocare. Laptopul are o reducere de 6% momentan și poate fi găsit în oferta eMAG.

Citește și: