06 dec. 2018 | 12:46

eMAG bagă reduceri angro de nici Moș Crăciun nu are prețuri așa bune

Ghidul cumpărătorului
eMAG bagă reduceri angro de nici Moș Crăciun nu are prețuri așa bune

eMAG a început nebunia cumpărătorilor de Crăciun. Are reduceri aproape la fel de bune ca de Black Friday, iar cadourile tale tocmai și-au găsit un loc de unde să le cumperi.

eMAG a lansat campania eMAG Sărbătorilor și promite reduceri de până la 50%. Vestea cea mai bună e că telefoanele sunt în top cu reduceri imense. Până și iPhone Xs a intrat la preț mai mic cu 300 de lei și lista completă o vezi pe site-ul magazinului.

Am ales însă și câteva telefoane pe care să le cumperi, dacă vrei să faci un cadou frumos. Nu știm cât vor rezista stocurile eMAG, așa că mai bine să iei mai devreme decât să regreți.

Telefoane la super preț de la eMAG

iPhone 8 e listat cu reducere de 17% de eMAG. Telefonul încă e excelent, iar acum cu preț mai mic pică și mai bine. Are o cameră foto de 12 megapixeli, un procesor A11 Bionic excelent și rezistă la apă. Mai mult, poate fi încărcat wireless. Îl poți cumpăra în versiune de 64 GB de aici.

Nu putea lipsi de pe listă un ASUS Zenfone 5z, telefon excelent cu preț fantastic. Are reducere de 26% la eMAG și un hardware care să te țină și în 2019. Are și 64 GB spațiu de stocare, ca să ai unde să-ți pui toate pozele și videoclipurile de Crăciun și Revelion. Iei telefonul la preț redus de aici.

Samsung a rupt cu seria Galaxy A în 2018. Vestea și mai bună e că Galaxy A8 e la eMAG cu o reducere de 46%. La așa preț, primești un telefon cu 32 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și un ecran Full HD+. Are și o baterie de 3.000 mAh, ca să te țină iarna asta la tot ce vrei. Telefonul cu preț excelent e listat aici.

Nici n-a fost lansat bine, că a și intrat la reducere. Huawei Mate 20 Lite e la eMAG cu preț mai mic cu 11%. Vestea și mai bună e că are 64 GB spațiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și are un ecran impresionant de 6,3 inci Full HD+. Iei telefonul la super reducere de aici.