Cinci laptopuri și telefoane cu preț excelent la eMAG

Cinci laptopuri și telefoane cu preț excelent la eMAG

Stock Busters la eMAG s-a terminat, dar, din fericire, mai sunt câteva produse la care să fii atent. Mai ales când e vorba de resigilate.

Categoria de resigilate de la eMAG e una pe care să stai constant cu ochii, că nu știi când intră un produs bun. În general sunt produse care au fost cumpărate și returnate, au ambalajul original deschis, eventual urme de folosire. Dar beneficiezi de garanție 24 de luni. Mai jos am ales câteva dintre cele disponibile acum.

Laptopuri și telefoane cu preț bun la eMAG

Samsung Galaxy S9 Plus și-a găsit constant un loc în listele cu recomandări. Așa e cazul și acum, când telefonul e redus considerabil. Are două camere foto, un spațiu de stocare de 64 GB și 6 GB de memorie RAM. Ecranul de 6,2 inci e impresionat, asemenea și prețul la resigilate.

Firesc, avem și un laptop. E vorba de un ASUS Zenbook cu ecran de 14 inci, procesor Intel Core i7 de ultimă generație, 8 GB de memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare pe SSD. Da, are și Windows 10. eMAG îl listează cu preț bun la resigilate.

Dacă vrei un al doilea telefon sau să-l faci cadou cuiva, atunci te poți orienta spre Motorola Moto G6 Play. Are un ecran de 5,7 inci, 3 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Are Android Oreo și un preț imbatabil de puțin peste 600 de lei.

[readmore]

Cel de-al doilea laptop e fix pentru gameri. Are un hardware demențial cu ecran de 15,6 inci Full HD, 32 GB de memorie RAM, 512 GB spațiu de stocare pe SSD și o placă grafică Nvidia GTX 1080 cu 8 GB de memorie RAM. N-ai cum să nu bagi cele mai tari jocuri pe el.

În fine, unul dintre telefoanele cu cel mai bun raport calitate – preț. E vorba de ASUS Zenfone 5 cu 4 GB de memorie RAM, Android Oreo, 64 GB spațiu de stocare, dar și un ecran Full HD+ de 6,2 inci. Îl găsești la eMAG cu preț bun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: