eMAG: laptopuri cu cele mai bune procesoare pentru 2018

eMAG: laptopuri cu cele mai bune procesoare pentru 2018
Sursa foto: Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

Dacă tot ești în căutarea unui laptop, ar trebui să-l iei pe cel cu cel mai bun procesor. În acest caz, AMD Ryzen și Intel i7 a opta generație. Ba chiar acum AMD sărbătorește un an de Ryzen, așa că am căutat câteva oferte la eMAG.

Oferta de laptopuri de la eMAG e destul de consistentă. La ora publicării acestui articol erau peste 1.400 de produse, de la magazin sau de la parteneri din Marketplace. Am căutat însă doar acele notebook-uri care au deja cele mai bune procesoare. Din păcate, nu sunt prea multe, mai ales cu AMD Ryzen.

Laptopuri la eMAG cu procesoare foarte bune

Un prim model recomandat esste ASUS ROG cu un AMD Ryzen 7 la 3 GHz. Are ecran full HD de 17 inci, 1 TB de stocare și 16 GB de memorie RAM. Are și un SSD de 256 GB, dar mai ales are o placă video de 4 GB Radeon RX580. Îl găsești în oferta eMAG cu o reducere de 28%.

La un preț ceva mai mic, exista un Acer Aspire E5 cu Intel i7 generația a opta la 4 GHz. Are un ecran full HD de 15,6 inci, 4 GB de memorie RAM și spațiu de stocare pe hard disk de 1 TB. Are chiar și DVD ROM, iar placa video este o Nvidia MX150 2 GB. Găsești laptopul la reducere de 26% reducere.

[readmore]

Un alt ASUS ROG are AMD Ryzen 5, dar la 32 GHz și ecran este tot de 17 inci full HD. Memoria RAM este însă de 8 GB, iar stocarea doar pe hard disk cu 1 TB. Placa video este aceeași ca a modelului de mai sus, dar are și Windows 10, ca să nu te mai chinui să instalezi sistem de operare. Acum e listat cu reducere de 28% la eMAG.

Închei această lista cu un Acer Spin 5, așa cum îl vezi și în poza de deschidere. Are procesor Intel i7, e unul dintre primele modele disponibile în România cu acest CPU, are ecran de 13,3 inci full HD, ecranul este și touch, are memoria RAM e de 8 GB. Stocarea se face pe un SSD de 256 GB și are Windows 10 Home. Îl găsești la eMAG și ar trebui să te grăbești, că stocul nu e prea mare.