eMAG: gadgeturi pentru care și Ion Țiriac s-ar gândi dacă are bani

eMAG: gadgeturi pentru care și Ion Țiriac s-ar gândi dacă are bani

Să fie clar din start: eMAG are mai mereu reduceri și o mulțime de produse cu prețuri mici. Apoi e liga mare, liga în care prețurile sparg niște bariere. De acolo am ales acum.

Poate că cea mai importantă calitate a oamenilor bogați, a miliardarilor, a celor care șterg cuțitul murdar de caviar de prosoape de mătase, e că sunt și zgârciți. Așa că pentru ei, în caz că ajung pe această recomandare, am ales acele produse de pe eMAG pe măsura averii lor.

eMAG: produse pentru care sigur ai nevoie de credit

Era o vreme în care Vertu domina piața cu modele scumpe. Acum prețuri peste 1.000 de euro nu mai sunt așa șocante. Unul care sare cu mult dincolo de asta e Huawei Mate 10 Porsche Design. Are și specificații bune. 256 GB spațiu de stocare, Android 8 Oreo, ecran de 6 inci și 6 GB de memorie RAM. Ba chiar e și în oferta eMAG.

Sigur, nu putea lipsi un iPhone X cu 256 GB spațiu de stocare. N-are diamante pe el, dar se poate descurca și așa să fie scump. E la eMAG și doar puțin mai ieftin decât modelul de mai sus.

Dintre laptopuri am găsit un Acer Predator Triton cu Intel Core i7 și un ecran de 15,6 inci pe care să încapă toate miliardele unei averi ca a lui Ion Țiriac. Mai are și 32 GB memorie RAM, ca să țină pasul cu calcularea banilor, dar și 512 GB spațiu de stocare pe SSD, ca să acceseze ușor spreadsheet-uri. E și acesta ala eMAG, ba chiar cu reducere.

[readmore]

Eu, tu, noi, altul și altul ne uităm la Netflix pe telefoane sau pe laptop, dar un miliardar n-ar putea. Tocmai de aceea i-am găsit televizor de sufragerie. Un OLED Sony smart cu 195 cm diagonală, rezoluție 4K și un preț pe măsura bogăției. E chiar ultimul produs în stoc.

Văd cumva un om cu bani în bancă citind nu presă tipărită, ci ce vrea el pe o tabletă. În cazul acesta, e un singură pe măsură: iPad Pro de 12,9 inci. Spațiu mare de văzut orice, stocare pe 512 GB, adică imensă și cel mai nou iOS. eMAG mai are un produs pe stoc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: