eMAG: gadgeturi pe care să bagi Netflix cât îți suporți rudele de Paște

eMAG: gadgeturi pe care să bagi Netflix cât îți suporți rudele de Paște

eMAG are în desfășurare o campanie de reduceri pentru Paște. Sunt o mulțime de produse, așa că ar putea fi greu să alegi. Din fericire, ți-am făcut listă frumoasă pe-un singur criteriu: să ai pe ce să vezi Netflix cât treci prin grelele încercări de socializare de Paște.

În campania de Paște de la eMAG ai circa două milioane de produse din care să alegi. Lista de mai jos e mult mai mică de atât, dar am căutat doar ce e necesar. Cum Netflix funcționează pe orice dispozitiv, ba chiar și când internetul nu-i prea bun, am ales gadgeturi în baza asta. Totodată, poți descărca offline conținutul, ca să nu depinzi de net.

eMAG: reduceri la telefoane, tablete și laptopuri

ASUS Zenfone Max Plus e un telefon cu baterie excelentă. Are și 32GB spațiu de stocare, iar memoria RAM e de 3 GB. Ecranul este de 5,7 inci full HD. Îl găsești cu preț mai mic la eMAG.

Al doilea model e proaspăt, abia lansat în 2018. E vorba de un Samsung Galaxy A8 cu 32 GB spațiu de stocare și un ecran de 5,6 inci full HD+. Memoria RAM e de 4 GB și camera foto e foarte bună. eMAG l-a băgat deja la reducere, îl cumperi cu un preț cu 15% mai mic.

Nu în ultimul rând, cel mai bun Samsung din 2017. E vorba de un Samsung Galaxy S8 Plus cu 64 GB spatiu de stocare și 4 GB memorie RAM. Are și un ecran de 6,2 inci QuadHD, adică suficient cât să prinzi toate detaliile de pe Netflix. Îl ai cu reducere de 22% în perioada asta.

[readmore]

Ca tablete, prima este ASUS Zenpad 10 cu ecran de 10 inci, procesor cu patru nuclee și 2 GB memorie RAM cu spațiu de stocare de 16 GB. Prețul e foarte mic la eMAG.

Un model mai puternic este Samsung Tab A cu ecran de 10 inci, procesor cu opt nuclee și 32 GB spațiu de stocare. Acest model are reducere de 26%.

Nu în ultimul rând, un laptop: Acer Spin 5. Are cel mai nou procesor Intel, are ecran de 13,3 inci full HD, memorie RAM de 8 GB și spațiu de stocare pe SSD de 256 GB. Prețul este foarte bun și primești reducere la Office 365.