eMAG de Black Friday: de ce e oprit site-ul eMAG înainte de Black Friday

eMAG de Black Friday: de ce e oprit site-ul eMAG înainte de Black Friday

eMAG începe campania de Black Friday la primele ore ale dimineții. Până atunci, site-ul e închis. Există o explicație pentru așa ceva și ar trebui s-o știi.

Ți-am pregătit de la eMAG un catalog de Black Friday și o mulțime de reduceri. De exemplu, dacă ai nevoie de o sculă mai bună, ia-ți ciocan rotopercutor ieftin. Vezi ofertele de la eMAG aici. Dar nu poți să cumperi acum, că eMAG a închis site-ul. Da, poate părea ciudat, dar e închis.

Iulian Stanciu, director executiv eMAG, a explicat înainte de Black Friday cum a venit treaba asta cu site-ul închis înainte să dea drumul reducerilor.

„Construim mecanismul ăsta prin care oprim site-ul. E ca și cum s-ar închide magazinul. Eu am avut în minte chestia asta, pe care am văzut-o în State, când se deschid magazinele dimineața și intră oamenii într-un haos, așa”, a explicat Stanciu într-un interviu televizat.

„Am vrut să facem haosul ăsta mai organizat și deschidem dimineața, după care începe toată nebunia și toată lumea discută: tu ce ți-ai luat, tu ce ai prins, care sunt livrările și așa mai departe”, a mai spus acesta, potrivit Digi24.

S-a dovedit că rețeta este excelentă, dat fiind că, în 2018, Altex s-a apucat să facă așa ceva. Mai ales după ce a lungit-o cu Black Friday timp de-o lună.

Iulian Stanciu a mai explicat și de ce eMAG are Black Friday o singură zi. „[…] fenomenul acesta de Black Friday se bazează pe de o parte, pe reduceri, deci un stimul rațional, și pe partea cealaltă, un stimul emoțional. Diferența e în spectacol. Nu poți să faci spectacol o lună întreagă, în schimb, poți să faci o zi.

De ce reducerile funcționează o singură zi? Pentru că noi avem o colaborare mare cu toți partenerii noștri de la care cumpărăm marfă pe tot parcursul anului, pe baza acestei colaborări, obținem tot felul de bonusuri, iar bonusurile astea, împreună cu câștigul nostru, pe care îl avem în business-ul curent, în momentul Black Friday, îl luăm și-l ducem la zero și astfel, pentru o zi, reușim să punem niște bani în niște cantități, două-trei milioane de produse, astfel încât să ajungă la niște prețuri foarte bune. […] în ziua respectivă au niște reduceri foarte bune. Iar pe partea de spectacol, una este să fie o zi, vorbești înainte, crești intensitatea comunicării”, a mai adăugat acesta.

Ce să prinzi la reducere de Black Friday la eMAG

Înainte ca eMAG să deschidă magazinul de Black Friday, am compus o listă cu cele mai bune reduceri. eMAG de Black Friday are stocuri limitate la acestea, dar prețurile sunt excelente. Aruncă o privire peste ele și vezi dacă ți se potrivește ceva. Urmărește PLAYTECH ca să vezi când începe Black Friday.

Citește și: