eMAG Black Friday: laptopuri bune la prețuri incredibil de mici

eMAG Black Friday: laptopuri bune la prețuri incredibil de mici

eMAG a redus prețurile de Black Friday la o serie de laptopuri bune pe care trebuie să le ai. Fie că vrei unul cu unitate optică sau un laptop ultraportabil, le găsești pe toate la eMAG la prețuri foarte mici.

Dacă ai nevoie de un laptop nou, acum ai șansa de a-ți cumpăra unul mai bun, la preț redus de Black Friday.

eMag Black Friday: Laptop ASUS cu procesor Intel i7 ieftin la

De Black Friday ai laptop ASUS model X542UF-DM167, cu procesor Intel Core i7, de până la 4 GHz.

Este un laptop rapid, cu ecran mare, de 15.6 inci Full HD, cu unitate optică, în cazul în care încă mai folosești CD-uri sau DVD-uri și capacitate de stocare de 1 TB.

Îl găsești acum la eMAG la preț redus.

eMag vinde și Acer Aspire cu procesor Intel i5 la preț derizoriu

Dacă vrei un laptop mai ieftin decât cel ASUS pe care ți l-am prezentat, dar cu aproape aceleași performanțe, îți recomand laptopul Acer Aspire A315-53G-580Z, cu procesor Intel Core i5, de 3,10 GHz.

Este un computer cu performanțe medii, cu memorie RAM de 4 GB și capacitate de stocare de 1 TB. Ai placă grafică NVIDIA GeForce și Linux deja preinstalat.

Acest model Acer îl găsești AICI, le preț avantajos.

La eMAG găsești un laptop Lenovo performant la preț mai bun decât te-ai aștepta

Lenovo oferă unele dintre cele mai bune laptopuri de pe piață. Sunt fiabile, iar de Black Friday, eMAG pune la bătaie un model performant care ți-ar putea atrage atenția.

Este modelul Lenovo V330-15IKB, cu proceso Intel Core i5, cu memorie RAM mare, de 8 GB și capacitate de stocare pe SSD de 256 GB. Este un laptop cu cititor de amprentă, dar nu are sistem de operare preinstalat, deci alegi ce vrei tu.

Laptopul Lenovo menționat îl poți lua de la eMAG la cel mai bun preț de Black Friday.

Cumpără laptopul ultraportabil Lenovo de Black Friday ca să-l iei oriunde cu tine

eMAG are, evident, oferte și la laptopurile ultraportabile. Lenovo are în această perioadă modelul IdeaPad 530S-14IKB, cu procesor Intel Core i5, rapid și sigur și ecran cu diagonala de 14 inci. Marginile display-ului sunt foarte subțiri și-i conferă un aspect modern. Are memorie RAM de 8 GB, deci suportă multe operațiuni simultane și o capacitate de stocare mulțumitoare pe SSD, de 256 GB.

Lenovo IdePad ultraportabil îl iei de AICI redus.

Laptop de gaming Lenovo Legion ieftin, ca să te bucuri de jocurile preferate

Dacă vrei un laptop pentru gaming ieftin și performant, îți recomand modelul Legion de la Lenovo, cu procesor Intel Core i5, memorie RAM 8 GB și capacitate de stocare de 512 GB pe SSD.

Laptopul Lenovo Legion e disponibil la eMAG la preț promoțional de Black Friday.