Digi dă telefoane Huawei și Samsung aproape gratis, ca să nu rămâi fără bani de sărbători

Digi dă telefoane Huawei și Samsung aproape gratis, ca să nu rămâi fără bani de sărbători

Digi îți dă telefoane Huawei, Samsung sau Motorola la prețuri buneîn acestă perioadă. Așa că dacă ești în căutare de un nou telefon sau vrei să-i faci cuiva un cadou atunci aceasta ar putea fi o ocazie bună.

Dacă ești deja client Digi TV sau Digi Net atunci ai parte de o ofertă specială din partea operatorului. Poți să-ți cumperi mai multe telefoane bune cu un avans de zero lei și le poți plăti în rate de până la 24 de rate, direct pe factură, fără să-ți bați capul cu ratele bancare.

Astfel, dacă vii cu numărul tău de telefon de la altă rețea la Digi atunci poți să cumperi un Huawei P20 Lite cu zero lei avans și o rată de 45 de lei pe lună timp de doi ani (24 de luni). Dacă vrei un telefon Samsung de la Digi atunci poți sp mergi pe un Samsung A8 cu o rată de 60 de lei pe lună, pe aceeași perioadă, și cu zero lei avans.

Noi îți recomandăm să atunci o privire și peste Nokia 7 Plus, disponibil la Digi pentru 65 de lei pe lună, tot cu zero avans.

Nokia 7 Plus a fost o surpriză plăcută a verii. E disponibil și în România și, după o perioadă de folosire de cam două săptămâni, i-am găsit șapte avantaje. Ca să-l judeci, trebuie să ții însă de un singur lucru. Ca specificații, are un ecran de 6 inci Full HD+, un procesor cu opt nuclee, 4 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 64 GB. Pentru mai multe detalii despre telefon poți să citești articolul aici.

Telefoane de top la Digi, în rate

Dacă vrei un telefon de top și ești dispus să plătești ceva mai mult atunci poți opta pentru un Huawei Mate 20 Pro, pe negru sau violet (twilight) sau pentru Samsung Galaxy Note 9, două dintre cele mai bune telefoane ale anului.

Poți cumpăra Huawei Mate 20 Pro cu un avans de 1899 de lei, apoi ai 12 rate a câte 233 de lei, dacă îți portezi numărul de la un alt operator. Pentru Samsung Galaxy Note 9 trebuie să dai un avans de 1799 de lei și să plătești o rată de 225 de lei pe lună, timp de un an.

Dacă vrei un telefon low-mid-range atunci poți să mergi pe un Motorola G6 Play, un telefon cu un ecran de 5,7 inci, procesor Snapdragon 430, 3 GB RAM și un spațiu de stocare de 32 GB și cu o baterie de 4000 mAh. Pentru el nu trebuie să dai un avans și-l poți lua în 12 rate cu o sumă lunară de 66 de lei.

Huawei Mate 20 Lite este o altă variantă dacă vrei un telefon nou cu specificații bune. Mate 20 Lite are un ecran de 6,3 inci, procesor Kirin 710, un sistem dual de cameră format ddintr-un senzor de 20 MP și unul de 2 MP și rulează Android 8.1. Poți cumpăra telefonul cu 269 de lei avans și cu o rată lunară de 115 lei.

Citește și: