Cele mai scumpe telefoane de la eMAG pe care să le cumperi în România

Cele mai scumpe telefoane de la eMAG pe care să le cumperi în România

Când vezi prețurile celor mai scumpe telefoane din România, disponibile la eMAG, probabil te gândești că-ți trebuie avere ca de Ion Țiriac. Oricum, și dacă îți permiți, și dacă nu, acestea sunt în vârful bugetului.

Din ce listează eMAG pe site, am ales cele mai scumpe telefoane pe care le poți cumpăra, indiferent că au Android sau iOS. Bine, încă niciunul nu depășește bariera de 10.000 de lei, dar cert e că într-un an sau doi vom fi acolo.

Cele mai scumpe telefoane de la eMAG

Poate surprinzător, dar primul este un Huawei, acum și la reducere. E vorba de modelul în ediție specială Mate RS Porsche Design cu 256 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Ecranul e un OLED impresionant de 6 inci, iar ansamblul foto-video e compus din trei camere: 40 MP, 20 MP și 8 MP. Găsești telefonul la eMAG.

Desigur, un iPhone Xs. Nu orice, ci Max cu cel mai mare spațiu de stocare: 512 GB. Mai are un ecran de 6,5 inci OLED, două camere foto de câte 12 megapixeli și e disponibil într-un finisaj auriu. Altfel, e ceea ce știi deja despre iPhone. Telefonul acesta e listat de eMAG.

Pe listă își face loc și un Samsung Galaxy Note 9 tot cu spațiu de stocare  de 512 GB. Altfel, telefonul are un ecran de 6,4 inci, are două camere foto de 12 megapixeli, filmează 4K, dispune de un stylus care se conectează la telefon prin Bluetooth și va primi în curând Android Pie. Îl poți cumpăra de la eMAG.

Ultima recomandare e o surpriză și s-ar putea să nu fie un telefon pentru toată lumea. E vorba de un Cat S61. Costă mult, dar nu fără rost. Are 4 GB memorie RAM, 64 GB spatiu de stocare, dar are o cameră termică să vezi mereu unde e prea rece și unde e prea cald. De asemenea, are un senzor infraroșu ca să măsori distanțe. Da, rezistă la apă și praf și diverse căzături. E disponibil la eMAG.

Citește și: