Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile
Sursa foto: iPhone Xs Max, ecran de 6,5 inci. FOTO Răzvan Băltărețu/PLAYTECH

Cele mai bune telefoane pe care le poți cumpăra în România sunt și în oferta eMAG. Le-am ales de-acolo să-ți fie mai ușor să te decizi.

O listă cu cele mai bune telefoane pe care să le ai în România e săracă fără Google Pixel 3, dar americanii nu s-au arătat foarte deschiși să se extindă peste graniță. Astfel, de la eMAG am ales modele de la Samsung, Apple, Huawei și nu numai. Mai jos găsești lista completă.

Ține însă cont că nu le-am ales pe cele mai scumpe. La fiecare model în parte poți alege un spațiu de stocare mai mare și, implicit, prețul crește.

Cele mai bune telefoane din oferta eMAG

Prima recomandare e iPhone Xs. A intrat lejer în topul cu cele mai bune telefoane, mai ales după impresia bună făcută de iPhone X în 2017. Acest model de 64 GB are două camere de câte 12 megapixeli, iOS 12, cel mai nou procesor dezvoltat de Apple și e rezistent la apă și praf. E disponibil în oferta eMAG.

Cam pe același loc în top este și Samsung Galaxy Note 9. Are 128 GB spațiu de stocare, un ecran impresionant de 6,4 inci și două camere foto de câte 12 megapixeli. Rulează Android Oreo, dar va primi actualizare cât de curând la cea mai nouă versiune. Îl găsești în oferta eMAG.

P20 Pro de la Huawei și-a făcut loc printre cele mai bune telefoane de anul acesta mulțumită camerei foto. Ca hardware, are 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto, Android Oreo cu interfața Huawei și 6 GB memorie RAM. eMAG îl listează cu preț mai mic în perioada asta.

Un mode special și spectaculos este Cat S61. Are 4 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și un ecran de 5,2 inci. Avantajele lui sunt însă altele. Are o cameră termică, are un instrument de măsurat distanțe și rezistă la apă și praf. E proiectat, altfel spus, să reziste și asta îl bagă direct în top cu cele mai bune telefoane. eMAG îl are în oferta deja.