Black Friday la eMAG: pe ce au spart românii banii în primele 3 ore

Black Friday la eMAG: pe ce au spart românii banii în primele 3 ore

Poate uiți în ce țară trăiești, așa că uite niște statistici eMAG de Black Friday ca să știi. În primele trei ore de Black Friday, eMAG a vândut de peste 230 de milioane de lei.

Black Friday a început la eMAG pe 16 noiembrie la ora 06:57. Întâi a afișat ofertele în aplicație, apoi a fost funcțional și site-ul. Deocamdată, eMAG n-are probleme cu site-ul. Am adunat câteva statistici după primele trei ore ca să vezi ce mai cumpără lumea, de unde și de câți bani.

Black Friday la eMAG cu aur și mașini

În primele trei ore, au fost cumpărate 1.683 de grame de aur. Au fost comandate și 189 de bilete la diverse evenimente și 59 de pachete de servicii telefonie. Ca mașini, au fost 93 de comenzi plasate și 82 de ceasuri și bijuterii.

Cei care au cumpărat au ales să aibă livrarea făcută de curier (peste 65%), showroom (peste 21%) și în oficii poștale (aproximativ 13%).

Din totalul de produse vândute, 33% din comenzi au fost plătite cu cardul. Iar cei mai mulți clienți au intrat pe campanie de pe mobil.

Ca fapt divers: timpul total petrecut de clienți pe site a ajuns la 88 de ani și peste 100 de zile. O să mai crească de-a lungul zilei.

Față de alți ani, eMAG mai are o statistică interesantă pentru Black Friday. Distanță parcursă: aproape 73 de milioane de kilometri.

Cin ce orașe s-a comandat cel mai mult de Black Friday de la eMAG

Cele mai mari valori înregistrate pe-o comandă au fost din Bragadiru (peste 32 de mii de lei), Cluj peste 28 de mii de lei), Voluntari (peste 28 de mii de lei) și Tecuci (peste 26 de mii de lei). Topul continuă cu Dej, Constanța, Ștefănești, Mediaș, București (pe ultimele două locuri.

Altfel, top 10 localități de Black Friday la eMAG arată așa: Chiajna, Popești Leordeni, Bragadiru și Florești, urmate de Otopeni, Miroslava, Măgurele, Voluntari, Beiuș și Cluj. Topul e făcut pe baza produselor vândute la mia de locuitori.

Citește și: