16 nov. 2018 | 06:58

Black Friday la eMAG: reduceri la electrocasnice pentru români de bani gata

Black Friday
Black Friday la eMAG: reduceri la electrocasnice pentru români de bani gata

Black Friday este despre reduceri, dar termenul este unul relativ și variază în funcție de venitul fiecăruia. eMAG are reduceri și pentru românii de bani gata care vor să-și cumpere electrocasnice de lux la un preț ceva mai mic.

Black Friday vine cu reduceri pentru toate buzunarele, iar electrocasnicele sunt la mare căutare, ca în fiecare an. Pe lângă produsele accesibile, eMAG vine cu reduceri și pentru produsele premium, pe care poți să le cumperi la o oferă mai bună cu această ocazie. Dacă vrei să te răsfeți sau chiar îți dorești produse high-end, mai jos găsești câteva recomandări la care unii doar visează.

Espressorul profesional Schaerer Coffee Club este ideal pentru restaurante, hoteluri, cafenele și chiar birouri, dacă te ține buzunarul să-l cumperi. Dimensiunile mici de 50 cm îl fac ușor de integrat în mobilierul de bucătărie, iar aplicația M2M Coffee Link îți permite administrarea de la distanță. Are un rezervor de apă de 4,5 l, o putere de 2300 W și afișaj color TFT cu touchscreen. Dacă te interesează îl găsești la eMAG la preț de Black Friday.

Dacă îți dorești un frigider care să arate bine și să atragă privirile tuturor, ar trebui să verifici modelul cu o ușă SMEG FAB28RCS1. Face parte din clasa A++, iar designul colorat cu dungi te face să crezi că e o piesă de muzeu, nu un simplu frigider. Pe lângă designul inedit, este dotat cu tehnologia No Frost și are un nivel de zgomot de 39 dB. Îl găsești la eMAG de Black Friday la preț redus.

O mașină de spălat specială cu uscător este Miele WTZH730. Cu o capacitate de spălare de 8 kg și uscare de 5 kg, mașina vine cu funcția SteamCare care reduce nevoia de călcat cu 50%. De asemenea, are un nivel de zgomot de 46 dB și 1600 rpm. O găsești tot pe eMAG la preț de Black Friday.

Și categoria de blendere se laudă cu produse premium pentru cei interesați. Blenderul CHEF 775 de la Blendtec are o putere de 1775 W și este prevăzut cu o cană Fourside cu formă pătrată din policarbonat GE Lexan ușor și foarte rezistent. Are o capacitate de 2 litri, display LCD, trei viteze, funcție Pulse și este ideal pentru smoothie, cafea și milkshake. eMag ți-l oferă de Black Friday la reducere.

Mașina de spălat vase Bosch SMS68TI06E face parte din clasa A+++, are 14 seturi, 8 programe și 60 de cm. Funcția de pornire întârziată programează mașina la ora dorită, iar schimbătorul de căldură are grijă de paharele și materialele prețioase. Funcția LoadSensor economisește apa și energia pentru mai puține vase. O găsești la eMAG de Black Friday la un preț bun.