Black Friday la eMAG: și Ion Țiriac ar sta la coadă pentru aceste produse

Black Friday la eMAG: și Ion Țiriac ar sta la coadă pentru aceste produse

eMAG dă înainte cu reducerile de Black Friday. Sunt milioane de produse, dar parcă nu toate merită atenția. Așa că le-am căutat pe cele care ies în evidență.

eMAG are campanie de Black Friday pe 16 noiembrie. A început la 06:57 și în prima oră s-au vândut mare parte din stocurile bune, cu produse la mare reducere. Chiar și așa, site-ul e încă plin cu multe produse. Am aruncat o privire așa după acele produse pentru care chiar și Ion Țiriac ar sta la coadă. Cred că am găsit câteva chiar rezonabile. Cum ar fi acest laptop Acer Predator de gaming și de business hardcore.

Produse atât de mișto, că n-ai cum să nu le vrei de Black Friday de la eMAG

Prima alegere de la eMAG pentru Black Friday este un iPhone 8. Da, telefonul e vechi, dar are 256 GB spațiu de stocare și un preț incredibil: peste 10.000 de lei. De ce? Ei bine, pentru că e îmbrăcat în piele de rechin și are butoane placate cu aur. Vine într-o cutie cu totul special. Îl găsești chiar la reducere la eMAG de Black Friday.

Sigur, dacă iPhone 8 e prea vechi, atunci un iPhone Xs Max cu 512 GB e cea mai bună alegere. Ecranul e imens, prețul pe măsură și justifici, într-un fel, statul la „coadă” de Black Friday. Îl găsești la eMAG.

Sincer, dacă ai fi Ion Țiriac, ce laptop ți s-ar potrivi? Dacă nu știi, cred că am descoperit unul pe măsură. E vorba de un HP cu cel mai tare procesor: Xeon. Are și 64 GB memorie RAM și SSD de 512 GB. Îl găsești la eMAG, în caz că ți-ai descoperit o avere peste noapte și vrei să spargi banii pe ceva frumos.

Dacă Ion Țiriac ar fi Moș Crăciun, ar merita o vacanță pe măsură. Așa că am găsit un pachet turistic în Laponia. Patru nopți și doi adulți, un hotel superb, înainte de Crăciun. Pachetul e aici.

De Black Friday la eMAG mai este disponibil și un ceas elegant Omega DeVille Hour Vision. Are cadran de 41 mm și costa peste 25.000 de lei. Dar probabil că e un preț mic pentru prestanță și eleganță. De Black Friday e la eMAG cu reducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: