Black Friday la eMAG: mașini de spălat la preț prea mic

Black Friday la eMAG: mașini de spălat la preț prea mic

Cu puțin noroc și dacă știi unde să cauți, chiar poți să prinzi oferte bune de Black Friday. În cazul în care ești în căutarea unei noi mașini de spălat, eMAG îți pune la dispoziție de Black Friday câteva prețuri pe care nu le vezi în altă perioadă a anului.

Electrocasnicele reprezintă una dintre cele mai accesate secțiuni de Black Friday pe site-ul eMAG. Ediția din 2018 sigur nu face excepție. De la frigidere, până la cuptoare cu microunde, găsești tot felul de dispozitive care fac treabă în locul tău. eMAG deține o grămadă de astfel de produse, dintre care câteva mașini de spălat la prețuri mici.

Indesit IWSC 61051 vine la un preț foarte avantajos, are o capacitate de 6 kg și 1000 rpm. Opțiunea Energy Saver îți permite să economisești energie de până la 70%, în timp ce cu ajutorul opțiunii Eco Time nu trebuie să aștepți să strângi un morman de haine. Ea te ajută să speli rapid o sarcină mai mică. Mai multe detalii despre produs la preț bun de Black Friday la eMAG găsești aici.

Tot de la Indesit ai modelul IWSC51051CECO. Cu o capacitate de 5 kg, mașina de spălat face parte din clasa A+ și beneficiază de aceleași opțiuni Energy Saver și Eco Time. În plus, are programe speciale pentru articole sport, încălțăminte și vine cu o funcție de temporizator care te ajută să o programezi la ora dorită, moment la care ea se pornește singură. O găsești pe eMAG de Black Friday la un preț bun.

La clasa A+++ eMAG are modelul Slim Beko WRE6532ZSBS de 6 kg. Mașina de spălat este prevăzută cu rezistență nichelată care asigură o protecție mai eficientă împotriva coroziunii, cu 40% mai puține depuneri de calcar. De asemenea, este prevăzută cu programe speciale pentru articole sport, lenjerie și articole de iarnă, care au grijă de hainele tale. E listată de eMAG de Black Friday dacă îți dorești așa ceva.

Dacă ai nevoie de o mașină mai mare, găsești în oferta eMAG modelul Arctic APL81022BDW0 de 8kg. Mașina face parte din clasa A+++, deci are din start un consum de energie redus față de modelele mai vechi. Sistemul electronic de ajustare a cantității de apă te ajută să ai cele mai bine performanțe de spălare și consum energetic redus. Modelul este disponibil pe eMAG la preț de Black Friday.

Pe de altă parte, dacă nu ai nevoie de o capacitate atât de mare, poți să verifici mașina de spălat Whirlpool AWOC 5102 de 5kg, cu 1000 de rpm. Face parte din clasa A+, îți oferă un zgomot redus în timpul spălării și o găsești pe site-ul eMAG de Black Friday aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI