Black Friday la eMAG: laptopuri bune sub 2.000 de lei pe care să le iei

Black Friday la eMAG: laptopuri bune sub 2.000 de lei pe care să le iei

Black Friday la eMAG vine cu o serie stufoasă de reduceri pe care merită să le ai în vedere, mai ales dacă ești în căutarea unui laptop bun de până în 2000 lei.

Reducerile sunt multe, iar catalogul de produse este surprinzător de mare. Din acest motiv, tinde să fie destul de dificil să iei o decizie inspirată când te afli în căutarea unui laptop bun la toate. Mai jos găsești cele mai bune oferte de Black Friday la eMAG, în momentul în care bugetul tău este de până în 2000 lei.

Black Friday la eMAG: laptopuri bune sub 2.000 de lei pe care să le iei

Lenovo IdeaPad 330-15IKB este doar unul dintre portabilele interesante pe care ți le oferă gigantul asiatic la un buget accesibil, fără să faci compromisuri pe partea de performanță. Acesta este sistemul perfect muncă de birou și divertisment, cu un procesor Intel Core i5 de actualitate, un ecran Full HD și un hard disk încăpător de 1TB. În plus, dacă ai nevoie de o unitat optică în 2018, există un DVD-Writer integrat discret în marginea laterală. Dacă te tentează, îl găsești la eMAG de Black Friday la preț redus.

ASUS X542BP-DM015 e destinat fanilor AMD care cochetează și cu sesiuni de gaming fără pretenții la capitolul detalii grafice. Deși se întâmplă destul de rar să găsești un portabil cu 8GB RAM la acest preț accesibil, acela este doar unul dintre detaliile atractive. În rest configurația este completată de un procesor AMD A9 de până la 3,6GHz, un chipset grafic AMD Radeon R5 M420 și un hard disk încăpător de 1TB. Panoul Full HD de 15 inci te ajută să te bucuri de filme în condiții optime. eMAG are o ofertă la el de Black Friday.

Acer Aspire 3 A315-51-343V este construit în jurul celui mai nou și mai rapid procesor Core i3-8130U de la Intel, cu o frecvență de tact de până la 3,4GHz. Ecranul utilizat are o diagonală de 15,6 inci, o rezoluție nativă Full HD și un hard disk încăpător de 1TB. Touchpad-ul de dimensiuni generoase suportă o sumedenie de gesturi utile, iar datorită tehnologiei proprietare Touch Precision te ajută să fii mai eficient când petreci un număr mare de ore la birou. Având în vedere oferta de Black Friday de pe eMAG, ar fi păcat să-l ratezi.

HP 250 G6 este destinat amatorilor de laptopuri de la Hewlett Packard care ilustrează echilibrul perfect între o performanță decentă și dimensiuni compacte. La doar 1,86 kilograme, găsești sistemul perfect pentru o muncă de birou cu un grad redus de stres. Procesorul Intel Core i3 face față la majoritatea sarcinilor pe care ai dori să le execuți, iar cantitatea generoasă de 8GB DDR4 completează pachetul gata de orice. Ecranul este un Full HD de 15 inci de tip mat pentru te ajuta să-l folosești chiar și dacă stai în soare. Cu ocazia Black Friday la eMAG, îl găsești la un super preț.

Lenovo IdeaPad 320-15ISK este unul dintre puținele portabile atât de ieftine care vine la pachet cu o placă video dedicată. De această dată, este vorba de un chipset NVIDIA GeForce 920MX cu 2GB de memorie dedicată. În privința restului configurației, Procesorul Intel Core i3 la 2GHZ este completat de 8GB RAM și un hard disk de 2TB pe care nu-l vei umple foarte ușor. Toate acestea se ascund în spatele unui panou anti-reflexiv de 15 inci cu o rezoluție nativă Full HD. eMAG ți-l oferă de Black Friday cu o reducere substanțială.