Black Friday la eMAG: adevărul despre biletele la Metallica

Black Friday la eMAG: adevărul despre biletele la Metallica

eMAG a promis pentru campania de Black Friday și bilete la Metallica. A început promoțiile la 06:57, iar pachetul pentru Metallica este la categoria produselor surpriză. Trebuie să știi însă ceva despre asta.

Așa cum a obișnuit în ultimii ani, eMAG are câteva surprize de Black Friday. Dacă deja s-a dat un BMW i8 la 140.000 de euro, și muritorii de rând mai au câte o șansă la diverse reduceri. La categoria produselor surpriză ai diverse dintre care să alegi, de la rochii de mireasă la concerte. Aici intră și biletele Metallica.

Chiar dacă biletele la concertul Metallica din România s-au epuizat, eMAG a lăsat o speranță pentru Black Friday. A promis în campania de presă care a precedat evenimentul că vor fi experiențe inedite, de tipul bilete la curse de Formula 1 și la finala Champions League 2019, dar și bilete la Metallica, Maroon 5, Andre Rieu sau Electric Castle.

Pachetul pentru Metallica vândut de eMAG de Black Friday e, de fapt, pentru altă țară. Astfel, e pe 18 august 2019, dar în Praga. Sunt două bilete la eveniment, categorie standing, cazare două persoane în cameră dublă. Perioada e 17 – 19 august, două nopți cu mic-dejun la Hotel Trevi 4 stele sau similar. Astfel, dai 3.304 lei pentru un concert în altă țară, nu România, așa cum poate te așteptai.

Totuși, aruncă o privire peste ce alte experiențe inedite promite eMAG de Black Friday. Și, desigur, nu rata zona cu electronice și electrocasnice. Deja s-au dat câteva stocuri bune de telefoane, dar au mai rămas suficiente. eMAG vinde de Black Friday alături de seller din Marketplace. Dacă nu găsești într-un loc, poate ai noroc în altă parte.

eMAG a anunțat ca ține campanie de reduceri doar pe 16 noiembrie. Totuși, așa cum a obișnuit în ultimii ani, foarte probabil va avea campanie nouă în weekend, sub alt nume.

Citește și: