16 nov. 2018 | 06:58

Black Friday la eMAG: 5 produse de beauty de luat fără regrete

Black Friday
Black Friday la eMAG: 5 produse de beauty de luat fără regrete

Black Friday la eMAG e momentul ideal să îți înnoiești colecția de cosmetice. Reducerile de la eMAG sunt prea bune să le refuzi.

Produsele de beauty sunt ceva esențial pentru multe femei. Fie că le folosești pentru a-i impresiona pe cei din jur sau pentru a te simți tu mai bine, mai jos găsești o listă cu acele produse care te vor face să te simți mai încrezător sau încrezătoare.

De Black Friday la eMAG, genele tale pot fi mai lungi fără să cheltui mulți bani

Dacă ești în căutarea unui rimel bun și ieftin, atunci reducerile de pe eMAG îți pot veni în ajutor. Rimelul pe care l-am ales face o treabă cel puțin decentă cu genele tale, fără să te coste o avere însă. Dacă vrei să intri în posesia lui, intră AICI.

Rujul nude ideal pe bani puțini la eMAG de Black Friday

Nimic nu completează mai bine o ținută decât rujul potrivit. Deși alegerea unei nuanțe de ruj este un proces subiectiv, aproape oricui îi plac nuanțele neutre. Acestea sunt versatile și vin bine indiferent de nuanța pielii tale. Cel pe care l-am selectat are culoarea frunzelor ruginite de toamnă și te va face să arăți de milioane pe bani puțini. Îl găsești AICI.

Ascunde ridurile pe bani puțini de Black Friday la eMAG

Sunt zile în care nu ai dormit prea bine și vrei să maschezi acest lucru și zile în care, deși te-ai odihnit, ți se pare că ți se văd ridurile mai mult decât de obicei. Dacă vrei să ascunzi cearcănele sau ridurile, corectorul vândut de eMAG este metoda ideală. Acesta se află AICI.

De Black Friday la eMAG, seturile de machiaj au prețuri imbatabile

Poate că nu te poți hotărî ce produse cosmetice să îți iei – pentru asta sunt trusele de machiaj. Trusa pe care am găsit-o conține opt produse: tuș pentru ochi, creion pentru sprâncene, ruj de buze, lac de unghii transparent cu efect 3D de gel, lac de unghii colorat, fond de ten, mascara și fard de pleoaple în nuanțe nude. O poți cumpăra de AICI.

Ia-ți și o gentuță de la eMAG în campania de Black Friday în care să pui toate cosmeticele

Toate produsele de machiaj pe care le cumperi trebuie să fie păstrate și ele undeva. O geantă specială le va feri de umezeală și de razele soarelui și se va dovedi foarte utilă și atunci când pleci în vacanță undeva și vrei să nu îți rătăcești produsele preferate. Un model numai bun de geantă este AICI.