Black Friday la eMAG: 5 PC-uri clasice mai puternice decât îți poți închipui

Black Friday la eMAG: 5 PC-uri clasice mai puternice decât îți poți închipui

BlackFriday la eMAG ascunde reduceri la o serie de sisteme de top, în cazul în care, pretențiile tale hardware au ajuns să depășească abilitățile unor notebook-uri premium.

Pe majoritatea birourilor moderne, tronează un notebook de actualitate. De Black Friday ai putea alege unul mai bun de la eMAG. Pentru situația în care vrei să-ți iei în serios pasiunea pentru gaming sau meseria de inginer proiectant, un desktop de top s-ar putea să facă față într-o manieră mult mai eficientă sarcinilor pe care le ai în minte.

Pornind de la această premisă, Black Friday la eMAG vine cu reduceri importante la niște computere fiabile cu posibilități de upgrade ulterioare virtual nelimitate.

Black Friday la eMAG: 5 PC-uri clasice mai puternice decât îți poți închipui

Desktop-ul Acer Predator P05-610 este dovada clară a faptului că mai ai în continuare multe motive să te entuziasmezi la un sistem desktop. Nici măcar nu trebuie să ai o afinitate pentru LED-uri colorate, ca să-ți dai seama că impozantul mastodont este gata de acțiune. Creierul ansamblului este un Intel Core i7 – 8700K de ultimă generație tactat la 3,7GHz. Are 16GB RAM și aproape imposibil să găsești ceva prea dificil de randat pentru placa video GeForce GTX 1080 cu 8GB RAM. Dacă ai în vedere și hard disk-ul de 2TB care lucrează în tandem cu un SSD de 256GB, este evident că vorbim de un PC pentru gaming la rezoluție Ultra HD. eMAG are o ofertă la el de Black Friday.

Cu Lenovo IdeaCentre Y720 Cube, chinezii au demonstrat că pot fi un pic mai ambițioși decât media când vine vorba de designul unei carcase de desktop. Micuțul poate fi un subiect interesant de dialog, până când îl pornești și îți dai seama că adevăratele sale atuuri sunt la interior. Acest sistem de tip tower pleacă de la un Core i7 – 7700 la 3,6GHz cu 16GB și o placă video fără competiție, GeForce GTX 1080 cu 8GB GDDR5. Pentru sistemul de operare și câteva jocuri importante, SSD-ul de 256GB este perfect, dar există ascuns în carcasă și un hard disk de 1TB pentru filme, poze și celelalte documente mai puțin importante. Dacă te tentează, îl găsești la eMAG de Black Friday la preț redus.

ASUS GL12CP-RO023T este cel mai recent desktop din familia Republic of Gamers și pare suficient de serios încât să se preteze de minune atât pe biroul unui gamer care pierde nopțile în Fortnite, cât și sub masa unui designer cu o afinitate deosebită pentru proiectare și randări. Indiferent de categoria din care faci parte, sigur ai nevoie de o performanță extremă dacă te-ai orientat către această combinație hardware de top. Simfonia vitezei începe cu un Intel Core i7 – 8700 de ultimă generație tactat la 4,6 GHz, cu 16GB RAM și un chipset grafic dedicat GeForce GTX 1070 cu 8GB de memorie dedicată. Pe partea de stocare ai un SSD de 256GB și un hard disk de 1TB. Având în vedere oferta de Black Friday de pe eMAG, ar fi păcat să-l ratezi.

MSI Nightblade MI3 VR7RC-057EU este gata atât pentru experiențe spectaculoase în VR cât și pentru sesiuni de gaming tradiționale în fața unui monitor de dimensiuni generoase. Nightblade evocă spiritul unui desktop clasic de gaming datorită accentelor roșii incluse pe partea de design, dar configurația hardware este cât se poate de actuală. Totul pleacă de la un procesor Intel Core i7 – 7700 tactat la 3,6GHz. Acesta este ajutat de 8GB RAM și un GPU dedicat GeForce GTX 1060 cu 3GB dedicați de la NVIDIA. Pretențiilor de stocare, ar trebui să facă față cu brio hard disk-ul de 1TB cu SSD-ul de 128GB. În mod previzibil, micuțul este preinstalat cu cea mai recentă versiune de Windows 10. Cu ocazia Black Friday la eMAG, îl găsești la un super preț.

Desktopul de la Serioux desprins din filmele cu farfurii zburătoare este unul dintre cele mai memorabile din acest clasament. Chiar dacă nu vine de la un producător mai cunoscut, configurația hardware te va convinge să-i dai o șansă, în cazul în care te gândești serios la un upgrade de la laptopul sau desktopul tău de gaming actual. Nu doar că este impunător, dar un procesor Intel Core i7 – 8700 tactat la 3,2 GHz cu 16GB RAM și o placă video NVIDIA GeForce GTX 1070 ARMOR cu 8GB GDDR5. Hard disk-ul de 1TB este complementat de un SSD de 240GB pentru sistemul de operare și celelalte programe indispensabile. eMAG ți-l oferă de Black Friday cu o reducere substanțială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: