Black Friday la eMAG: 5 frigidere cu preț mic pe care să nu le ratezi

Black Friday la eMAG: 5 frigidere cu preț mic pe care să nu le ratezi

Black Friday a început la eMAG, iar magazinul are o mulțime de produse pe care poți să le iei acasă cu un preț bun. După cum știm deja, stocurile de Black Friday la eMAG se epuizează imediat, așa că ți-am făcut o listă cu cele mai bune frigidere pe care să stai cu ochii.

Black Friday reprezintă ocazia perfectă în care să-ți achiziționezi produsele dorite la preț redus. Lista de electronasnice de la eMAG este generoasă, iar dacă îți dorești să achiziționezi un frigider la reducere acum este momentul. Promoțiile îți vor oferă un raport calitate-preț avantajos, fie că preferi un brand românesc sau unul străin. Mai jos găsești câteva sugestii care s-ar putea să-ți facă decizia mai ușoară.

Frigiderul Arctic AD6310++ este o alegere la îndemână dacă preferi un brand românesc. Este dotat cu două uși și face parte din Clasa A++ care garantează o economie substanțială de energie, comparativ cu produsele din Clasa A+ și A. Termostatul este ușor de folosit, astfel încât să-ți reglezi rapid temperatura în funcție de nevoi. De asemenea, frigiderul este dotat cu uși reversibile, care îți oferă posibilitatea să le montezi în funcție de spațiul de care dispui. Îl poți verifica acum, dar și de Black Friday.

O altă alegere bună vine de la Samsung prin modelul RT46K6630S8/EO. Sistemul Twin Cooling Plus răcește compartimentele separat, pentru a împiedica pătrunderea de mirosuri din frigider în congelator. Funcția Power Cool reușește să răcească rapid alimentele și băuturile, iar tehnologia cu invertor digital reglează automat viteza compresorului. Frigiderul face parte din clasa A+, consumă mai puțină energie, iar pentru cei care nu suportă zgomotul acela enervant, vestea bună este că modelul minimizează sunetul. Dacă te interesează, îl găsești pe eMAG la un preț bun.

Tot din la clasa A+ face parte și frigiderul Beko RDSA290M20XP. Acesta este dotat cu funcția de auto defrost care te scapă de gheața care se formează de obicei, iar rafturile safety glass sunt rezistente până la 25 de kg. Frigiderul vine cu un compartiment generos pentru fructe și legume, care are un sistem rotativ de deschidere, pentru a păstra produsele în cele mai bune condiții. Frigiderul este disponibil pe eMAG și are un preț redus ca de Black Friday.

Electrolux EJ2801AOW2 are și el un preț bun pentru un produs de clasa A+. Compartimentul de patru stele congelează la fel de bine alimentele proaspete ca un congelator standard. Dimensiunile rafturilor îți permit să utilizezi la maxim spațiul intern al frigiderului și să păstrezi mai multe alimente. Îl găsești la eMAG la un preț foarte mic.

O altă reducere pe care nu trebuie să o pierzi o are Samsung RT25HAR4DS9/EO. Frigiderul este dotat cu compresorul Digital Inverter, care are șapte viteze reglabile ce se adaptează nevoilor diferite de răcire. Sertarul Zona Moist Fresh este perfect pentru stocarea alimentelor perisabile, sigiliul etanș împiedicând ieșirea umidității. De asemenea, este mai încăpător decât rafturile frigiderelor convenționale, indicat pentru o familie numeroasă. Îl găsești pe eMAG la preț de Black Friday.

Citește și: