Black Friday la eMAG: 5 produse de grădinărit la prețuri ireal de mici

Black Friday la eMAG: 5 produse de grădinărit la prețuri ireal de mici

eMAG reduce prețurile de Black Friday și la produsele de grădinărit, pentru că e perioada aia din an cu cele mai multe munci în grădină, dar ai nevoie de uneltele adecvate.

eMAG aduce oferte de Black Friday la mai multe unelte de grădinărit. Noi îți sugerăm doar cele mai căutate și mai necesare produse, ca să de te bucuri de o toamnă mai bună și să dai mai mult randament.

Black Friday la eMAG la fierăstraie cu lanț

Dacă stai la curte sau obișnuiești să execuți munci ce presupun tăierea crăcilor sau chiar a unor pomi, ai nevoie de un fierăstrău cu lanț care să-ți ușureze munca.

La eMAG ai drujbe ieftine pe benzină, de capacități diferite, în funcție de preferințele tale.

Dacă vrei o drujbă și mai ieftină, pe care o folosești doar ocazional în grădină, la eMAG ai oferte bune la fierăstraie pe lanț electrice, din categoria celor alimentate direct la sursa de curent continuu. De regulă, sunt mai slabe, dar pot fi utile.

Mașini de tuns iarba ieftine, de Black Friday, la eMAG

Toamna nu prea mai ai ce iarbă să tunzi, dar e perioada când poți prinde cele mai mari reduceri de Black Friday și să te bucuri de mașina de tuns de care ai nevoie la anul, când o vei pune la muncă.

eMAG are oferte bune la mașini de tuns iarba pe benzină, pe care le împingi. Ocupă puțin spațiu în garaj și fac minuni într-o gospodărie cu gazon pe care vrei să-l întreții.

Dacă vrei o tehnologie mai avansată, poți să arunci o privire pe ofertele eMAG pentru tractoarele de tuns iarba. Sunt mult mai scumpe decât cele pe care le împingi, dar tot sunt prețuri mici, comparativ cu alte produse care nu te ajută atât de mult în grădină.

Suflante și aspiratoare ieftine de Black Friday

O unealtă modernă și utilă în grădină în această perioadă a anului este suflanta de frunze care te scapă de greblarea interminabilă care-ți mănâncă timp și energie.

La eMAG ai suflante și aspiratoare ieftine pentru frunze , pe benzină care-ți vor face viața la țară mai ușoară.

Furtun de grădină la prețuri foarte mici

Furtunul nu trebuie să lipsească din nicio grădină. Este accesoriul de bază pentru irigare și spălare.

De Black Friday, eMAG are cele mai bune oferte la furtunuri de grădină, de diferite lungimi, în funcție de ce-ți trebuie.

Oferte bune de Black Friday la freze de zăpadă

În ultimii ani, zăpada a venit destul de târziu, dar va veni cu siguranță, așa că-ți trebuie un mijloc modern și eficient de deszăpezire.

La eMAG ai freze de zăpadă la ofertă de nerefuzat, ca să nu mai dai la lopată în grădină până îți rupi spatele.

Citește și: