eMAG Black Friday, „dezlănțuit”: setul celebru de icoane a intrat la preț de vis

eMAG Black Friday, „dezlănțuit”: setul celebru de icoane a intrat la preț de vis

Black Friday a fost și n-a fost frumos, dar acum am descoperit setul de icoane pe eMAG și nu mică mi-a fost surpriza să aflu că-i la preț redus. Sunt 82 de icoane, așa că fii sigur că merită.

eMAG a început Black Friday la 06:56, a vândut zeci de mii de televizoare, telefoane și laptopuri, dar e timpul să ne îndreptăm atenția spre ceea ce contează cu adevărat. Da, Black Friday există și pentru setul celebru de icoane: 82 de icoane, individuale, care se bucură de 74 de review-uri pe site și care a născut 11 întrebări.

Fiecare icoană are 30 pe 40 de centimetri și sunt pe pânză. Dar nu sunt pictate de mână, ci sunt printate digital. Acest produs a ajuns în eMAG de Black Friday odată cu listarea în Marketplace. Icoanele de pe eMAG sunt vândute de Lazăr Laviniu, asta ar fi denumirea „magazinului”, din Cluj. Firesc, odată ce-ai intrat pe-o icoană din eMAG, apar mai multe, dar restul nu te costă atât de mult.

Setul de icoane joacă „tare” de Black Friday: reducere de 24% pe eMAG, la un preț final de puțin sub 10.000 de lei. Și se face că atunci când am dat peste el, alte 92 de persoane se preocupau de produs, dacă mai e pe stoc, cum mai e prețul.

Ca de fiecare dată la un astfel de magazin, cea mai bună parte sunt comentariile.

Din 6 octombrie 2017, un comentariu clasic: „Aveți grijă la cele plângătoare. Mie mi-au făcut tot o lacrimă prin casă, scoteam cu galeata la un moment dat. Am avut norocul să prind și una făcătoare de minuni”.

Cel mai nou e din februarie 2018: „De cand am achizitionat acest set de icoane lag-ul in jocuri a devenit inexistent, este incredibil! […] Contra: ocazional plang si imi mucegaieste peretele de la umiditate, ce pot face ca sa elimin acest efect negativ?”.

Într-o notă ceva mai serioasă, eMAG încă are reduceri de Black Friday. Le poți consulta pe toate pe site-ul magazinului.