16 nov. 2018 | 23:09

Black Friday la eMAG: produsele surpriză care se dau ca pâinea caldă

Black Friday
Black Friday la eMAG: produsele surpriză care se dau ca pâinea caldă

eMAG aduce de Black Friday o serie de produse surpriză, la prețuri greu de refuzat. De la vacanțe în străinătate la rochii de mireasă, găsești orice ai putea dori.

eMAG dă un Mercedes cadou. Dacă cumperi, și asta e tot ce trebuie să faci, poți prinde cadoul acesta AICI.

Dintre categoriile de produse surpriză se regăsesc serviciile de telefonie mobilă, excursiile în România și în străinătate, tratamentele de sănătate și frumusețe, concertele și mașinile. Mai jos am pregătit o listă cu produsele surpriză de la eMAG care te-ar putea interesa:

eMAG de Black Friday: Telefonie mobilă – Abonament pe 12 luni la preț imbatabil

Dacă îți iei telefon nou de Black Friday, s-ar putea să ai nevoie și de abonament. Cei de la Vodafone au pus la bătaie un abonament pe 12 luni la un preț mic, care include minute naționale nelimitate (chiar și în rețelele fixe), SMS-uri naționale nelimitate, 600 de minute internaționale, 600 de SMS-uri internaționale și 20 GB internet pe lună. Dacă te tentează, îl găsești AICI.

Turist în România la eMAG de Black Friday: Vacanță de Crăciun all-inclusive la malul mării

Dacă visai să faci Crăciunul altundeva decât acasă, dar ai ratat perioada în care prețurile erau decente, poți profita de Black Friday și să alegi o vacanță de trei nopți aproape de mare. Pachetul pe care îl găsești pe eMAG include trei nopți de cazare pentru două persoane cu pensiune completă la un complex de patru stele, primite specială cu preparate tradiționale, participare la tăiatul porcului, ieșire la malul mării cu vin fiert, cadouri pentru copii și program de colinde. Dacă vrei să profiți de ofertă, intră AICI.

Turist în jurul lumii la eMAG de Black Friday: Vacanță ultra all-inclusive în Alanya pentru 2019

Vacanțele în străinătate trebuie planificate din timp, dacă nu vrei să plătești o avere pe ele. Pe eMAG poți găsi o ofertă de vacanță în orașul Alanya, din Turcia, pentru începutul lui septembrie, în 2019. Sejurul este destinat unei perechi de adulți, cuprinde 7 nopți de cazare la un hotel de cinci stele și transport dus-întors cu avionul. Dacă nu vrei să ratezi ocazia, intră AICI.

Sănătate, relaxare și frumusețe la eMAG de Black Friday: Voucher de analize la laborator

Pentru că sănătatea ar trebui să fie mereu o prioritate, pe eMAG găsești un voucher pentru analize de laborator în cadrul clinicilor Regina Maria. Acesta are valoare fixă, este este valabil șase luni și poate fi folosit atât de adulți, cât și de copii. Dacă vrei să afli mai multe, intră AICI.

Aur și monede la eMAG de Black Friday: Lingou de aur pentru a te simți bogat

Dacă îți permiți, aurul este întotdeauna o investiție bună. Acesta este ultimul resort în momentele de instabilitate și criză economică și este un instrument bun de investiții. Lingoul de aur vândut pe eMAG are 50 de grame și 24 de carate. Îl găsești AICI, în caz că îl vrei.

Bijuterii, ceasuri de lux, artă și antichități la eMAG de Black Friday: Ceas casual pentru orice ocazie

Un ceas este mereu un accesoriu clasic, care merge la orice ținută. Este practic și îți oferă un aer elegant. Pe eMAG găsești o ofertă bogată de ceasuri, iar cel pe care l-am ales s-ar putea să îți placă. Are tehnologie Quartz, carcasa lui este argintie și realizată din oțel, iar geamul este făcut din cristal safir. Îl poți purta la orice ținută fără probleme. Este AICI, dacă te interesează.

Rochii de mireasă la eMAG de Black Friday: Rochie în care să te simți ca o prințesă

Rochiile de mireasă nu sunt tocmai ieftine, dar de Black Friday există și excepții. Cea pe care am ales-o este de tip prințesă și este din tul. Are un decolteu adânc și spatele gol, fiind perfectă pentru o nuntă în sezonul cald. Dacă vrei o rochie de mireasă la un preț decent, în care să te simți ca o prințesă, aceasta ar putea fi ideală. O poți găsi AICI.

Kids fun la eMAG de Black Friday: Excursie în parcul cu dinozauri de la Râșnov

Dino Parc Râșnov este o destinație perfectă pentru familiile cu copii. Acesta este cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei. În el găsești 55 de dinozauri atestați științific, care au fost reproduși în mărime naturală. De asemenea, găsești și dinozauri animatronici, un traseu de aventură, o tiroliană, un labirint cu lasere și un cinematograf 9D. Dacă vrei să mergi cu cei mici acolo, pe eMAG găsești un bilet de intrate pentru doi adulți și doi copii cu vârste de peste trei ani. În caz că vrei să îl cumperi, intră aici.

Experiențe inedite la eMAG de Black Friday: Castel de închiriat pentru când vrei să te simți ca un rege

Dacă te așteaptă un eveniment important în aprilie 2019, în ziua de 12 poți închiria Castelul Cantacuzino din București la aproape jumătate din tariful normal. Închirierea se realizează în intervalul 19:00 – 05:00 și include servicii de curățenie înainte și după eveniment, o echipă formată din un chelner la fiecare două mese, doi picoli, un șef de sală, un barman și o persoană din departamentul de evenimente. Poți afla mai multe despre ofertă aici.

Auto și Moto la eMAG de Black Friday: Mașină elegantă cu care să înlocuiești metroul

O mașină nu este o achiziție simplă, dar efortul financiar inițial merită pe termen lung. De Black Friday, prețurile la mașini sunt mai bune ca oricând, iar pe eMAG găsești o gamă destul de variată de vehicule. Așadar, poți profita de oferte și să îți iei un Ford Kuga Trend – un SUV elegant și de încredere, cu șase viteze și transmisie manuală. Pentru a-i vedea toate specificațiile, poți intra AICI.