eMAG Black Friday cu super prețuri la camere foto excelente

eMAG Black Friday cu super prețuri la camere foto excelente

De Black Friday, iei de la eMAG aparate foto performante, la prețuri foarte mici, ca să poți surprinde momentele frumoase alături de cei dragi tot anul care vine.

eMAG ți-a pregătit oferte bune la o mulțime de produse de Black Friday. Dacă îți dorești un aparat foto bun, dar la un preț potrivit pentru buzunarul tău, merită să arunci o privire pe lista de mai jos.

Camere foto de luat cu super preț de la eMAG de Black Friday

Aparat foto DSLR Nikon D3500, în pachet promoțional de Black Friday  la eMAG poți lua un DSLR entry-level performant, împreună cu obiectivul de kit, AF-P 18-55 mm cu stabilizare optică, baterie de rezervă, geantă pentru DSLR și card de 64 GB. Acest pachet promoțional îl poți lua de la eMAG de Black Friday la cel mai bun preț.

Aparat foto DSLR Canon EOS 4000D ieftin, ca să înveți să fii un fotograf bun – dacă ești un novice în arta fotografică, dar vrei să înveți mai multe, poți să încerci acest aparat foto Canon pentru începători. Are senzor de 18 megapixeli, iar în pachet e inclus și obiectivul de kit, 18-55 mm, cu stabilizare optică, plus o geantă pe măsura lui. Aparatul îl găsești la un preț incredibil de mic la eMAG.

DSLR Nikon D7200, de Black Friday, pentru profesioniști – dacă vrei să faci un upgrade echipamentului tău foto și îți trebuie ceva mai performant, poți să alegi aparatul Nikon D7200.
eMAG îl are la un preț foarte accesibil, dar la promoție de Black Friday este doar corpul aparatului. Cu acest aparat faci fotografii de calitate superioară, mai ales în mediu nocturn și îl poți lua de la eMAG la un preț mai bun decât în restul anului.

Aparat foto mirrorless Sony ieftin, ca să faci fotografii superbe în vacanță – dacă un DSLR este prea mare pentru tine și vrei un aparat foto mai compact, dar de calitate, alege mirrorless-ul Sony Alpha A6000L. Dacă te afli pe această pagină, probabil deja știi cât de bune sunt aparatele mirrorless, deci va fi o alegere bună, mai ales că ai inclus și obiectivul 16-50 mm. Dispune de focalizare automată hibridă rapidă, ca să surprinzi toate momentele plăcute din vacanță. Pentru mai multe detalii, consultă pagina eMAG, de unde îl și poți achiziționa.

Canon EOS M5, aparatul foto mirrorless performant, la preț de excepție de Black Friday – dacă îți plac aparatele foto mirrorless și vrei unul performant, Canon EOS M5 este alegerea ideală. Beneficiezi de un obiectiv cu unghi foarte larg, 15-45 mm, cu stabilizare optică și oferă calitatea unui DSLR entry-level. Este gadgetul de încredere pe care trebuie să-l iei oriunde călătorești. Canon EOS M5 poate fi achiziționat la preț redus de la eMAG.