Black Friday la eMAG: 5 mărci de anvelope de iarnă pe care să le iei

Black Friday la eMAG: 5 mărci de anvelope de iarnă pe care să le iei

eMAG aduce și anul acesta oferte bune pentru o gamă largă de produse și merită să-ți arunci o privire peste catalogul online. Și, pentru că tot a venit sezonul rece, ai nevoie de anvelope de iarnă ieftine și bune.

Dacă e Black Friday, înseamnă că e noiembrie, prin urmare, trebuie să ai mașina echipată cu anvelope potrivite pentru sezonul rece.

Noi îți propunem câteva mărci de anvelope de top pe care le găsești și la eMAG la prețuri reduse.

Black Friday la eMAG: anvelope Michelin

Michelin oferă unele dintre cele mai bune cauciucuri de mai bine de o sută de ani. Dacia își echipează din fabrică mașinile cu anvelope Michelin, tocmai pentru că inspiră încredere, calitate și durabilitate.

Anvelope Michelin de iarnă, de toate mărimile găsești acum la eMAG, la preț redus.

Anvelope ieftine Goodyear de Black Friday

Goodyear este, de asemenea, o companie cu tradiție, cu o istorie de 120 de ani. Cauciucurile lor sunt vândute în întreaga lume și le poți pune și tu la mașina ta, pentru că eMAG are oferte de nerefuzat.

Anvelope Continental ieftine de Black Friday

Continental este marca de top a germanilor în materie de anvelope și sunt foarte căutate.

Știi cât de lăudate sunt produsele nemțești, dar calitatea cere de regulă un preț pe măsură. La eMAG ai însă anvelope de iarnă Continental ieftine.

Cauciucuri de iarnă Pirelli ieftine de Black Friday, ca să te simți ca un pilot de curse

Italienii s-au remarcat în lumea automobilelor de timpuriu, iar Pirelli este una dintre companiile de top care au dat mașinilor italienești siguranță și stil.

Anvelope de iarnă Pirelli găsești și la prețuri mai mici.

Anvelope Hankook ieftine de Black Friday la eMAG

Nici nu mai e nevoie de introducere. Sud-coreenii fac doar produse de calitate, iar anvelopele Hankook sunt pe măsura renumelui său.

Compania e pe locul al șaptelea în lumea în topul celor mai bune companii de cauciucuri, iar eMAG ți-a pregătit oferte bune de Black Friday.

Citește și: