Black Friday la eMAG: preț excelent la 10 produse dezvăluite înainte

Black Friday la eMAG: preț excelent la 10 produse dezvăluite înainte

Înainte de Black Friday, eMAG a dezvăluit 10 produse de care să ții cont. Prețul e excelent, la fiecare dintre ele, așa că aruncă un ochi peste ofertă.

Pe 16 noiembrie, eMAG dă drumul campaniei de Black Friday. Va porni dimineața, vor fi numeroase produse, dar unele se vor remarca printr-un preț special. Până vom vedea toată lista, eMAG a dezvăluit primele 10 produse din lista de Black Friday.

De Black Friday, la eMAG, vor fi disponibile trei milioane de produse, care vor beneficia de reduceri totale în valoare de 220 de milioane de lei. Din ofertă nu vor lipsi produse din categorii consacrate precum: televizoare, telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice, parfumuri, jocuri și jucării, produse din categoria fashion, dar și auto, mobilă și home&deco și bricolaj.

Lista eMAG cu 10 produse dezvăluite înainte de Black Friday

Cum prinzi produsele cu super preț de la eMAG de Black Friday

eMAG a pregătit înainte de Black Friday un ghid ca să prinzi reducerile. Ce recomandă eMAG ca să prinzi reducerile e să te bazezi pe contul tău de pe site, pe aplicație și să știi dinainte ce vrei să cumperi.

Astfel, magazinul te sfătuiește să ai contul pus la punct cu datele completate și complete: adresă, carduri de pe care plătești, adrese de livrare și, eventual, să ai aplicația instalată și să te asiguri că și ea e configurată. Aplicația magazinului e disponibilă pe Android și iPhone, iar în dimineața reducerilor va trimite o notificare c-a început evenimentul.

Dacă ai datele cardului salvate în cont, e mai ușor să prinzi reducerile de Black Friday. Desigur, ai mai multe opțiuni de plată, dar plata cu cardul te asigură și că s-ar putea să primești produsul mai repede.

Citește și: