Nici la Digi Mobil, nici la eMAG, ci la Altex ai un ASUS Zenfone ieftin și bun

Nici la Digi Mobil, nici la eMAG, ci la Altex ai un ASUS Zenfone ieftin și bun

ASUS Zenfone 4 Max e tipul acela de telefon pe care speri să-l prinzi la preț bun. E acum la Altex. Iată ce are special.

ASUS Zenfone 4 Max are, cum îi spune și numele, o funcționalitate care îl scoate în față. Ei bine, caracteristica este bateria. Are 5.000 mAh pentru autonomie care se întinde pe două zile.

Completează lista de specificații cu un procesor cu opt nuclee de la Qualcomm, cu un ecran de 5,5 inci, 3 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32 GB, iar pachetul acesta la prețul de sub 600 de lei se încadrează, cu adevărat, la categoria „ieftin și bun”. Telefonul, evident, rulează Android cu interfața ASUS.

Poze și video surprinzi cu două camere principale de 13 megapixeli și 5 megapixeli. Pentru selfie ai una de 8 MP. Acest ASUS Zenfone 4 Max e la Altex în perioadă de reduceri. Telefonul este disponibil și la eMAG, dar cu un preț un pic mai mare.

La prețul acesta, îl poți alege atât drept telefon secundar, cât și telefon principal, dacă ai nevoie de-o baterie mare. În timp ce alți producători se întrec în telefoane subțiri cu baterii meschine, acesta la 5.000 mAh este un model pe care n-ai cum să nu-l remarci.

În caz că vrei să-l iei în rate, magazinul îl oferă și prin acest sistem. iar pentru 77 de lei sau 110 lei poți obține și garanție extinsă pe unul sau doi ani.

În caz că vrei un telefon premium de la ASUS, poți aștepta modelele Zenfone 5. Le-am văzut la MWC 2018 și sunt remarcabile, în special vârful de gamă cu un ecran de 6,2 inci full HD+. Areprocesor Qualcomm Snapdragon 636 cu opt nuclee, baterie de 3.300 mAh, 6 GB de memorie RAM, scanner de amprentă, recunoaștere facială și două camere foto (12 MP f/1.8 și 8 MP f/2.2) pe spate cu una de 8 MP f/2 pentru selfie pe față.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: